1:a advänt

Hej, och förlåt för en usel uppdatering men jag har som sakt inte mått så bra p.g.a att jag tog vaccsinet mot svininflensan. Men är i allafall lite bättre nu.

Men jag vill i allafall önska alla en bra 1:a advänt !<3 Gud vad November gått fort alltså! Tänk på tisdag är det redan 1:a december..









hemsidan


Jag lever !

Hej !

Ja, jag lever efter vaccsinationen, haha. Men just nu mår jag skit dåligt, fryser, mår illa, yr, har ont i armen mm. Men det är skönt att ha det gjort i allafall.

Eftersom jag inte mår så bra så tänkte jag faktiskt inte skriva så mycket. Har i princip sovit ända sen jag kom hem. Det känns mer som dom har givit mig sömnmedel en en vaccsination..

Men vi hörs, hej !









hemsidan


Vaccsination i morn :S

Ja, som rubriken tyder, i morn ska jag vaccsinera mig mot svininflensan :S Usch, I hate '' sprutor '' ! Vet inte vad det heter på engelska, haha.

Men har igentligen inte något speciellt att skriva.. ville bara skriva ett inlägg som jag märkte blev väldigt onödigt nu, men skitsamma. 1 gång är ingen gång.

Men vi hörs i morn, hej !









hemsidan


Varför kan inte hundägare säga ett bestämt '' nej '' till sina hundar ?

Hej !

Skrev i går ett inlägg på min hemsida i bloggen där om en kvinna jag gick förbi i går när jag var ute på prommenad med Ella i går. Hon kunde nästan inte hålla i mot sin schäfer blandning ( tror det var någon sån iafl, såg ut som det ) läs inlägget så förstår ni.

Men i dag träffade jag henne igen, eller rättare sakt: jag gick förbi henne. Och när jag kom så satte hon sig ner på marken för att kunna hålla i mot.. sätta sig på marken när det är blöt och geggigt.. i allafall så skrek hon och gapade som i går när jag träffade henne. Alltså vad tror folk ? Att det hjälper att skrika åt sina hundar ? NEJ det hjälper inte, du kan skrika hur jävla mycket som helst, hunden fattar i allafall inget. Den tycker bara att du är helt knäpp som står och skriker som en galning och tror också att det är någon slags lek och hetsar då upp sig. Så, i stället för att skrika till hunden säg ett BESTÄMT NEJ ! Alltså inte '' nej lilla gumman/gubben gör inte så '' utan NEJ ! bara bestämt och tydligt inte skrika.

Det där är nämligen något jag stör mig på så himmla mycket, hund ägare som skriker som galningar till sina hundar eller så låter dom '' nej lilla älskligen inte så '' det hjälper inte det heller. Det är inte många jag hör säga bara ett bestämt nej till sin hund. Nästan alltid är det någon som skriker eller så '' duttar '' dom eller vad man nu ska kalla det. Själv säger jag ALLTID ett bestämt nej till Ella, aldrig att jag står och skriker eller '' duttar '' oavsett vad det gäller. Ett bestämt nej är det som fungerar.

Jag tror att den där kvinnan hade haft det mycket mycket lättare om hon hade fostrat hunden och inte skrikit på den. Det fungerar på typ alla hundar, jag tror inte det är någon hund som lyssnar på sin ägare om den står och skriker som en galning åt den och inte heller om den står och '' duttar ''.









hemsidan


Jul design

Hej !

Ja, som ni säkert ser så har jag gjort en jel design. Blev faktist ganska nöjd med den :) Eller vad tycker ni ?

Hur som helst, i dag har jag faktist inte gjort så där jätte mycket.. gick en prommenad runt leriga elljusspåret, fixat lite med min header och faktist inte gjort så mycket mer en det. Har där med inte så mycket att skriva. Har ni gjort något roligt i dag ?

Men ska kolla in lite bloggar nu och sen ska jag äta. Så vi hörs sen, hej !









hemsidan


Agility träning

Hej !

Har varigt ute på tomten och tränat agility och fotat lite bilder i det fina vädret !:) Blå himmel och sol, kan det bli bättre ? Och det ska vara November ?:O Haha :D

Agilityn gick i allafall superbra, hon hade jätte bra fart och var mycket mer koncentrerad en hon brukar :) Hon sätter slalomen bättre och bättre nu, lyssnar bättre och är mer uppmärksam på mig. Är alltså supernöjd !:) Filmade tyvärr inte men fotade ett par bilder i stället, som jag tänkte visa er nu.

















Ja där var dom bilderna :) Vad tycks ? Jag vet att visa är lite suddiga menmen det blev så men jag bjöd på dom ändå. Har ni tänkte på en sak, jag har hopp och ringhindret nästan på marken men Ella hoppar i allafall typ 3 gånger så högt. Min sötnos !<3

Nej, nu ska jag snart ta och börja göra mig i ordning, ska ju på fest hos Astrid sen :) Ska först fixa lite med min hemsida tror jag.

Men vi hörs sen, hej !









hemsidan

  

Prommenad & Agility träning

Hej !

Var ute på en prommenad runt elljusspåret med Ella förut och det är inget jag rekomenderar om man inte vill bli skit lerig, för det var det värkligen ! Sen tränad vi lite agility :) Satte upp en liten kombination och körde, och jag måste säga att det gick riktigt bra !:) Nu börjar hon värkligen sätta slalomen :) Så jag är nöjd med träningen !

I dag fick vi sluta tidigare, 11.45 i stället för 13.00 :) Hade ju utvecklingssamtal också, och det tog typ 8 minuter, haha !:P Men det var typ bara '' ja, du jobbar bra och gör dina läxor bläbläblä. Så det fanns typ inget att prata om och mina föräldrar är inte såna som ska sitta och prata om annat sen i hundra år också, villket är riktigt skönt !:) Så nu har jag det avklarat också.

Och nu ska jag snart titta på '' fortsättningen '' av idol, alltså vem som åker ut.

Och i morn blir det nog lite träning med Ella och sen på kvällen ska jag till en kompis på fest :) Så det är typ vad jag ska göra i morn. Och på söndag ska jag ev åka till ersta sjukhuset och hälsa på min gammelmormor som opererats för cancer. Fick äntligen veta att allt gått bra !:)




Ska ni hitta på något skoj i helgen ? Någon som ska se New moon ? Jag vill värkligen se den, den värkar jätte bra!









hemsidan



Go' natt !

Hej !


Har tränart lite lydnad med Ella nu på kvällen, gick riktigt bra !:) Nöjd alltså !

Men detta får bli det sista inlägget för i dag. Ska fixa ett par grejer och sen ska jag väll gå och lägga mig. Måste också göra en j*vla svenska läxa också * suck * jaja..

Men vi hörs i morn, hej !









hemsidan



Prommenad & nu träning

Hejsan !

Kom nyss hem från en prommenad med Evelina och hundarna. Gick inte så långt, bara en liten sväng.

Och nu är det dags för träning :) Tänkte träna lite lydnads moment ( man kan ju faktist göra det inne :) ) och även lite freestyle. Kankse kan filma så ni får se lite :)

Har väll inte gjort något speciellt i dag, varigt i skolan sen efter skolan åkte jag en snabbis till Huddinge centrum för jag skulle byta ett par jeans jag hade köpt som inte satt nå bra. Sen hittade jag även en väska som jag hade tänkte köpa men då hade ju jag bara 150 kronor och den kostade 179 * suck * jaja.. får bli en annan dag i stället. Kanske i morn efter mitt utvecklingssamtal * usch * inget jag ser fram i mot. Har det klockan 13.30 och vi slutar 13.00 så jag får sitta på skolan i en halvtimme * suck *

Men vi hörs sen, hej !









hemsidan



Go' natt !

Hej !


Det blev tyvärr ingen lydnadsträning.. jag tog en långprommenad i stället och tränade lite freestyle. :) Eftersom jag har ganska mycket läxor och prov etc. Men det blir nog lite lydnadsträning i morn om jag hinner.. slutar ju så himla sent på torsdagar, okej inte bara på torsdagar på månadag och tisdagar också men det känns som torsdan är den längsta dan.

Följde med pappa ner till station förut eller ja vid elva eftersom jag märkte att mitt busskort hade gått ut i dag. Så jag följde med honom ner ditt och köpte ett nytt. Men nu har jag i alla fall ett.

Har väll igentligen inte så mycket mer att säga. Så vi hörs i morn, go' natt. hej !









hemsidan


 


Jag älskar dej !

Jag älskar dej Ella !<3 Du är mitt allt !

Agility eller lydnadsträning ?

HejHej !

Sitter här och funderar på om jag ska gå ut och träna lite agility.. bara det att de är kolsvart ute och träningen ( iafl våran ) brukar inte bli så bra då. Hmm.. eller så går jag ner till planen och tränar lite lydnad i stället :) Är kanske en bättre ide' !:) Ska försöka få tag på Evelina också och höra om hon vill hänga med.

I övrigt så har jag väll inte haft världens bästa dag om man säger så.. började när jag hade bild, då fick min bildlärare typ damp på alla och skrek och höll på.. sen världens sämsta matte lektion, alla satt och prata och sjöng och ja.. inte så lätt att koncentrera sig då.

Ja, nog om det nu ! Nu ska det i alla fall bli lite träning med Ella :) Och efter det läxor.. har ett engelska prov som jag måste plugga till i morn, har en så länge inte pluggat nånting till det.. och så har jag franska, svenska och så ska jag göra lite matte eftersom jag inte fick så mycket gjort på den lektionen.

Men vi hörs nog sen, hej !









hemsidan



Nytt trick !:)

Hejsan !

Ja, som ni säkert ser så har jag en ny bakrund nu :) Ganska nöjd med den.. känns bara väldigt höstigt menmen.. det är väll höst ? Eller okej, snart ( eller kanske nu, jag vet inte ) vinter menmen.. har den som jag har nu tills vidare.

Just det, har faktist lärt Ella ett nytt trick som jag trode skulle ta åratal ( övertrivet ) att lära henne. Har nämligen lärt henne att hoppa upp i min famn. Jag stog först på knä och prövade och det gick hur bra som helst. Sen ställde jag mig upp men stog lite böjd och det gick också hur bra som helst. Så är riktigt nöjd !:)

Tog även en prommenad med Ella, eller ja jag ( och Ella ) var med Sabina och vi gick runt lite som vanligt. :)

I morn blir det nog prommenad med Evelina och hundarna, hennes hundar Mimmi och Molly. :) Blir kanske en sväng runt elljusspåret och kanske även lite träning :) Ska komma i gång med ringträningen med Ella också. Fick ju kritiken '' behöver ringträning '' bl.a när jag var på utställningen i Surahammar. Och ja, jag ska skriva ett längre inlägg om det någon dag.

Ska ta och sätta mig ock plugga nu, har engelska prov på torsdag. Annars en relatift lung vecka faktist. Har några läxor menmen. Har även utvecklings samtal på fredag och det är inget jag ser i fram i mot ! Hatar det värkligen. Men fick ju godkänt i alla ämnen på mina omdömmen så det är nog inte så farligt. Ska även ta sprutan mot svininflenasan nästa vecka på onsdag-torsdag, inte heller något jag ser fram i mot. Har fobi för sprutor ! Men ska köpa sånt där bedövnings plåster och sätta på innan så känner man inget.

Men vi hörs, antingen senare eller i morn.




Kram !<3









http://hundlivet.weebly.com


Börjar om !

Hej !

Har nu bästemmt mig, höll på och velade fram & tillbaka hela kvällen igår. Men nu har jag bästemmt mig jag ska börja om med bloggen, ska inte redera några inlägg eller så men ska börja om & skriva mer seriöst, okej jag skriver väll inte så oseriöst då men iafl. Bloggen har en inrikting eller vad man nu ska kalla det, de är bara det att jag har kommit ur den mer & mer. Men nu börjar jag om ! Det ska inte vara några '' hej i dag har jag varigt i skolan & det var tråkigt '' inlägg. Det är en hund & fotoblogg, självklart kanske jag skriver om något annat lite då & då men inte såna tråkiga inlägg som det blivit på sisstonde. Ska även försöka lägga ut lite mer bilder i bloggen, de blir ju mycket roligare då :) Ska även ändra min bakrund, dom där hjärtana är inte så passande..


Så nu börjar vi om igen !




Kram !<3










Förlåt..

Hej. Och förlåt för dålig eller usel uppdatering här på bloggen. Men har bloggat på min hemsida i flera dagar nu. Har som sakt en ny, http://hundlivet.weebly.com :) Men jag ska skärpa till mig ! I bloggen där finns iafl en hel del bilder från i går. Juste lovade ju er att jag skulle skriva ett längre inlägg om utställningen & det kommer när jag hinner. Och nu hänvisar jag också till min hemsida ( http://hundlivet.weebly.com ) för mer info :) Finns också i bloggen, bläddra bara ner en bit :) Men vi hörs i kväll.







En bild på mej & älsklingen från i går !:) <3





We 4 - ever !<3 Vi är bäzztt !!<3










1:a på utst i går !!:D

Hej, ja som rubriken tyder så blev vi 1:a i valpklass i går på utst i surahammar !!:) Gissa om jag är nöjd, såklart jag är !:) Fast Ella inte betede sig så jätte bra.. haha. Men iafl. :) Jag ( och Ella ) ska nu åka till Maja & träffa henne & Zoro. Så jag skriver ett längre inlägg om utst senare. Tack för lycka till:en också !:)





Kram










Tack !<33

Hej detta får bli ett jätte jätte snabbt inlägg. Tack till er söta läsare som skrev att ni ville läsa min blogg & att jag inte skulle bry mig om dom etc <3 Ni gjorde så jag fick lust att blogga igen <33 Men har tyvärr inte tid just nu.. måste värkligen sova, ska upp klockan halv 6 i morn. Men jag skriver i morn eller på söndag :) Ska fösöka hinna i morn när jag kommer hem men vi får se hur trött jag är ;) Haha. Men skriver så fort jag kan, senast söndag.





Ha det bra allihoppa & önska mig & Ella lycka till i morn nu !<33
















Har ingen lust att blogga...

Nej.. jag har ingen större lust att blogga just nu.. fick en kommentar av en person som inte skrev sitt namn ( fegt att inte våga stå för sin åsikt tycker jag ) som fick mig att tappa min '' blogg lust ''.. Vi får se när jag bloggar igen. Skriver iafl ut resultatet från utst som är på lördag i bloggen på söndag. Så vi hörs väll då. Förlåt till er som skriver snälla kommetarer ( nu var det här inte derekt någon '' dum '' kommentar men en åsikt som fick mig att tappa lusten till att blogga iafl ) jag uppskatar det jätte mycket till er iafl !<3 Men vi hörs om 1 dag, 1 vecka, 1 månad.. ja jag vet inte när, när jag får lust att blogga igen helt tänkelt. Skriver iafl som sakt ut resultaten från utst som är på lördag på söndag. Vi hörs !<3










Några bra saker med November !

Hej, jag måste börja med att säga förlåt för min ur usla uppdatering här i bloggen i går & i dag. I går gick jag ner till plan & tränade lite lydnad med Ella, det gick väll hyfsat. Sen när jag kom hem så åt jag och sen sommnade jag, klockan 7.. och vaknade sen igen vid 11. Kände mig ganska hängig.. hade ont i halsen, onti huvet & kände mig allmänt häging. Och när jag vakna i mornse var det ju inte derekt bättre.. snarare tvärtom, värre ! Hade lite feber på morgonen också.. men nu är det som tur är bättre !:) Har ingen feber nu iafl. Så jag ska nog till skolan i morn, vill inte komma efter så mycket. Men nog om det. Nu till rubriken !:) Ja jag har faktist kommit på en del bra saker med november !:)



 

  • Ella blir 7 månader
  • Det är inte så långt kvar till jullovet
  • Det är inte så långt kvar till julafton
  • Det är utställning, om 3 dar !!:)
  • Det är inte så långt kvar till min födelsedag ( Januari )
  • Det är inte så långt kvar till husdjursmässan



Ja det var några bra saker med November. :) Funderar även på att delta på '' my dog '' i Januari i gbg ( göteborg ) på svenska mässan :) Men vi får se hur det blir med det, de är ju trots allt i gbg & det är en bit här i från, typ 30 mil ! Man bor ju trots allt i sthlm ;) Haha :P Men jag hoppas iafl på det :)

Men nu ska jag ta & plugga.. -.- Tråkigt ! Jaja.. engelska 41 glosor & franska.. det är bara att börja då.




CIAO !<3

















Go' natt !

Suck alltså ! Jag sa ju att jag skulle fixa till Ellas päls, har jag gjort det ? Nej såklart inte ! Asså fan mig ! Men i morn ska vi ta oss ner till planen & TRÄNA, TRÄNA, TRÄNA & TRÄNA ! Oavsett om det är kolsvart ute ! Blir nog lydnads träning & '' utställnings träning '' eller vad man nu ska kalla det för. Hur som helst, i morn blir det träning. Där av lär det nog bli lite tyst i bloggen.. fast jag uppdaterar nog i morgon kväll. Måste även plugga. Men vi hörs i morn !<3




                                              Utan träning, inget resultat !









CIAO !










Promenad/jogging & pälsfixning !:)

Hej, ska snart ut på en promenad, blir kanske lite jogging också. :) Men min lilla älskling Ella !<3 Sen blir det ducha för mig & pälsfixning för Ella. Måste trimma henne, på vissa ställen ser hon ut som lambi... * haha * Så måste ta tag i det tills utställningen. Som det bara är 5 dgr kvar till nu !:D * glad ! * Tänkte även ( om jag hinner ) kollar om det finns några kurser man kan gå. Kanske någon helgkurs eller någon. Är riktigt sugen på att gå kurs faktist :D Så jag ska se om jag kan hitta något. Måste tyvärr också plugga.. usch ! Menmen jag har ju 41 glosor i engelskan, franska & så någon engelska text & nå övningar till den.. stressig vecka eller ? Svar, ja ! 41 glosor ! Vi brukar bara ha 15.. ! Menmen... dags att gå ut på promenad nu med Ella. Vi hörs kanske sen, vi får se.




CIAO !










Go' natt !<3

Go' natt allihoppa ! Vi hörs i morn !<3










Hemma !


Hej, ja nu är jag hemma eller ja jag kom hem för ungerfär en timme sen. Ha inte så mycket att skriva.. * hehe * men skriver kanske mer sen. Gud villket onödigt inlägg detta blev.. :P * haha *.










Är hos farmor & farfar nu

Hej, sitter just nu här vid datan. Är som ni säkert förstår på rubriken hos min farmor & farfar just nu. Har med mig datan :) Och har också en väldigt galen hund, * ler * men skriver nog lite mer sen, Ciao !<3










Snabb uppdatering !

Hej, detta får bli ett snabbt inlägg. Ska nämligen till farmor & farfar på midda.. inte än då men vid typ 3-4 elr nått. Men har såklart med mig datan så jag kommer blogga :) Hunden, datan & mobilen, då är man sysselsat. Haha :P Men iafl.. måste typ gå & göra mig i ordning nu. Men vet ni, det är bara en vecka kvar till utställningen i susrahammar nu !:D Happy !:D Eller för att vara mer exakt så är det faktist bara 6 dagar kvar, det är nästa lördag. :) Längtar ! Det är ju min första officiella. :) Men vi hörs sen !<3


Ha en fortsatt bra dag allesammans !<3













Ska åka till Handen ( Haninge ) nu.

Hej, har igentligen inte så mycket att skriva.. haha. Sitter just nu med datan i knät & ska snart åka till Handen. :) Mamma & pappa ska köpa en ny micro  för våran har gått sönder.. och jag ska gå in på Grizly ( en stor djuraffär ) och köpa ett nytt koppel eftersom mitt bästa gick sönder i går.. har igentligen typ 10 stycken men det var mitt bästa som gick sönder.. och så ska jag köpa en ny klicket eftersom jag var så smart & lärde Ella klicka själv.. och då gick den såklart sönder. Ska även ta med mig mitt pressent kort på HM & gå in och kolla om jag hittar något där. :) Så det är typ vad jag ska göra i dag. Och så ska jag ju ta lite nya bilder så inte bloggen blir så tråkig med bara en massa text hela tiden.. Men nu ska jag gå & göra mig i ordning så vi hörs sen.


CIAO !<3










Ny design & go' natt

Hej, ja som ni säkert ser så har jag gjort en ny design. Ganska nöjd faktist, ska väll fortsätta lite i morn. Men nu ska jag sova. Ciao !<3










Äntligen helg !:D

Äntligen är det helg, och den är välbehövlig ! Har tyvärr ( som vanligt börjar det kännas som nu.. ) bildbrist.. men jag hinner liksom inte fota så mycket eftersom det är så mycket i skolan & så går ju hunden & för den delen skolan före också. Men ska ta & fota lite nya bilder i helgen. Men, nog om det ! Nu är det iafl helg, tyvärr bara två dar.. :( Menmen.. man får helt tänkelt ta vara på dom två dagarna ;) Men tyvärr är det ju så himla trist väder.. så man har ju inte lust att gå ut i skogen derekt.. så vad passar då bättre än lite freestyle träning ? Och det är just det jag & Ella håller på med :D Tänkte att ni kanske ska få en liten film på det sen ;) Vi får se. Vi hörs sen !<3




Ska ni hitta på något skoj i helgen ?





Ha en fortsatt trevlig helg allihoppa !<3










Ella klickar !:)

Hej, kom på en en sak som kanske inte är det smartaste jag kommit på men jag lärde Ella att klicka med en klicker :D Jag använde kommandot '' klicka '' tyvärr var det ju inte värkldens smartaste grej jag kommit på, då min klicket gått sönder nu.. haha men får väll köpa en ny ;) Funderade på att göra en lite film & visa, vi får se. :) Jag pratade ju om att jag skulle ringa en kompis men hon var tyvärr sjuk så det blev inget menmen. Vi hörs sen !<3


Ciao !<3










...

Hej, nu har man klarat av ennu en dag utan att dö * haha * nej jag skojja bara. Sitter just nu med datan i knätt & bloggar !:) Det är sååå himla skönt, jag har inga läxor tills i morn ! Wiiee !:) Har svenska men det har jag redan gjort ( gjorde den i onsdags ) så nu kan jag göra vad jag vill under kvällen, så skönt alltså. :) Första gången på väldigt länge jag inte har någon läxa att behöva göra. Fast måste nog tyvärr plugga över helgen eftersom vår '' snälla '' ( jag är ironisk ) lärare givit oss 40 stycken glosor i engelska *jippie * INTE ! Seriöst.. vi brukar bara ha 15 stycken.. och nästa vecka ska vi ha 40 ! * SKIT * Jag hatar det där jävla stället, fängelset som kallas skolan.. ! Jaja.. inte så mycket att göra något åt.. men nu ska jag inte sitta här & tänka på sånt tråk. Ska ringa en kompis & höra om vi kan va. :) Isfl drar jag & min lilla älsklig Ella till henne :) Eller så är vi ute, antagligen det sistnämda. Fast att det rengnar ute, men vem bryr sig ? Vi hörs sen !<3


CIAO !<3










Videoklipp !:)

Hej, nu har jag äntligen lyckats fixa videoklippet från agility träningen :) Så här är det. :)









På första filmen ser det lite roligt ut när hon springer rakt in i långhoppet.. min sötnos !<3
Och som jag sakt tidigare.. jag vet att jag har henne på fel sida.. vet inte riktigt vad jag tänkte på :P










Fullt upp !

Hej, förlåt för att bloggen var helt tom igår.. men har värkligen fullt upp ! Men jag ska uppdatera bättre, jag lovar :) Ska iafl försöka :) Har väldigt mycket i skolan och så just nu.. läxor & prov och aa.. Har svenska, hem prov i franskan, engelska, glosor, gjorde även matte igår. Ingen läxa dock men jag ville vara klar med det vi hade. Det här fick bara bli en snabb lite uppdatering, vi får se om jag hinner skriva sen. Annars så hörs vi i morn !<3










Jag har fobi !

Ja, som rubriken tyder.. jag har fobi ! För att vaccsinera mig mot grissjukan elr som det igentligen heter, svininflensan. Mamma vill typ att jag ska vaccsinera mig.. usch ! JAG VILL INTE ! Alltså hon tvingar mig ju inte men hon vill.. pappa vaccsinerade sig i dag.. Han har typ feber & så.. Och sist jag vaccsinerade mig ( i 4:an ) så svullnade hela min arm upp & jag kunde inte röra den alls ! Och då var det bara något vanligt vaccsin.. mot rödahund eller något.. Usch jag vill, men sammtidigt inte.. jag har sån jävla fobi mot sprutor så det är inte sant ! Usch jag HATAR värkligen sprutor, haha. Men vi får se hur det blir...

Ska ni vaccsinera er ?












Plugga -.-

HejHej !<3


Nu sitter jag här med datorn i knätt och bloggar, trots att jag inte borde... jag borde igentligen sitta framför läxbökerna :( Gud har typ skit mycket läxor känns det som.. har hem prov i franskan också -.- * suck * Jaja.. bara att börja plugga då.. undrar vart tiden till Ellas lydnads träning tog vägen ? Jag som hade tänkt att debutera med henne till våren alltså i februari, mars... Får se hur det blir med det nu när jag har så himmla mycket läxor och sånt. Men nu har jag faktist inte tid att sita här längre.. måste plugga -.- Tror tyvärr inte det kommer bli något mer inlägg i dag, hinner helt tänkelt inte, sorry...





Ha det bra !<3










Klicker träning - videoklipp












Måste bara visa er..

..denna söta bild på mig och Ella :)





För visst håller ni väll med om att den är söt ?










Klicker träning !:)

HejHej !<3


Håller på att fixa hemsidan lite just nu :) Går som sakt frammåt :D Men tog ju en liten paus förut när vi skulle åka & äta och på tal om det, så var det jätte gott !:) Vi åt på en grekisk resturang & jag kan värkligen rekomendera det :) Finns på dom flesta ställena, Huddinge, Tumba, Haningen ja dom flesta. Och heter grekisk kolgril. Men nog om det hade tänkt att klicker träna lite med Ella nu :) Skriver efter hur det gick :) Jag tränade det lite med henne i går och då gick det superbra !:) Men vi hörs sen !










Ska åka & äta middag snart !:D

Hej, ska göra mig i ordning nu för jag ska åka & äta middag på en resturan i tumba :) Inte riktigt en men när pappa kommer hem vid typ kvart över 4 :) Så vi hörs sen !<3




C i a o !<3










Go' förmiddag !

HejHej !<3


Sitter just nu här vid datorn och håller på att forsöka fixa en ny hemsida :) Måste säga att det går frammåt iafl !:)  På weebly.com, tack Hannah för tipset !:) http://hundlivet.weebly.com men den är långt i från klart, så ha lite överseende !:)










Märkte en sak nu..

..nämligen att på videoklippet nedan så hör man i bakrunden att det är någon som säger '' vad gör du ? '' och jag tänkte bara säga att det är min jobbiga granne elr jag ska inte säga granne för det är det ju inte men hon bor på min gård. Och hon är faktist jobbig, hon är typ 5 år och så fort hon ser mig & Ella så skriker hon '' heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Ellaaaaaaaaaaaaaaaa '' Man kan kanske tycka det är söt men jag tycker det är skit jobbigt ! Men tänkte bara säga det i fall ni undrar vem det är. Hon står alltid vid staketet vid vår tomt & tittar när jag tränar Ella.. Jobbigt läs jobbigt för det är det faktist ! För Ella kan inte koncentrera sig utan springer bara ditt & morrar & skäller, hon gillar inte när det står folk där & bara tittar, haha. Kanske ska be mamma & pappa bygga högre staket :D Så det inte går att se in !:D Haha.. nej nog om det. Ville bara säga det.





C I A O !<3











1:a November !?

HejHej !<3


Gud tänkte värkligen inte på att det är 1:a November nu ! Gud ibland går tiden faktist för fort om man tänker efter ;) Fast jag tycker ju att tiden går ganska elr faktiskt väldigt långsamt dom tråkiga skolveckorna.. menmen som sakt nu äre ju November !:D Tänk i morn äre skola igen ( det blir ju faktist i morn eftersom det är söndag nu ) UCSH, säger jag bara ! Ucsh, fy, blä & allt vad man nu kan hitta på det är hur som helst inget jag ser fram emot. Tänkte faktist börja angagera mig lite mer, alltså inte bara i skolan ( men det också ). Tänker faktist på hundträningen !:) Känns som jag har varit på tok för oaktiv när det gäller det.. tyvärr, men jag har haft väldigt mycket i skolan & så också. Så jag får väll skylla på det ;) Men det är nog lite för att jag inte orkat heller.. Men nu blir det nya tag !:D Först skola sen hem & göra ev läxor & sen blir det hundträning & INTE sätta sig framför datorn ! Som jag tyvärr har en förmåga att göra.. Men nu ska det bli ändring på det !:D Men var inte oroliga det blir daglig uppdatering i bloggen ändå :) Iafl på kvällen & kanske även hinner när jag gör läxorna. Fast då slutar det oftast med att jag sitter kvar där också.. så det blir nog på kväller :) Nej, nu ska jag faktist ta & fixa ett par andra grejer, så vi hörs i morn !<3




C i a o !<3











RSS 2.0