3 stycken bilder på mig









3 stycken bilder på mig i svartvit, färg och sepia :) Villken tycker ni är finast ?? Själv kan jag inte bästämma mig, haha. Tog tidigare i dag porträtt bild av mig. Tyckte det var dag då jag bara har typ skit oseriösa bilder på mig.. blev faktist riktigt nöjd med resultatet :) Och den här bilden blev min favorit.Jag brukar ju inte bjuda på bilder på mig själv men jag tänkte att nån gång kan man väll bjuda på sig själv, elr ? Jag hade ju också valpkurs i dag, har uppdaterat hemsidan så det är bara att kika in och kolla om ni vill veta vad vi gjorde.









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson










Agility träning 27/9 09

Hej, nu i kväll körde jag lite agility med Ella :) Fick värkligen upp motivationen efter i går :) Jag gjorde bara en jätte liten kombination med ringhinder, långhopp och slalom, meningen var att träna på långhoppet :) Villket gick superbra för att vara första gången !! :) Hon tog det galant och rev bara 3 gånger !! Helt otroligt för att vara första gången !! Ella har också gjort stora framsteg i slalomen :) Nu har hon jätte bra fart och springer igenom den gaalant och håller inte på och hoppar efter min hand när jag visar. Men jag har märkt att jag måste träna mer på min handling, jag måste visa mer tydligt från villket hål hon ska in i slalomen. Tog en bild på den lilla kominationen jag gjorde som jag tänkte visa er :)





Kommer nog att träna i morn också om jag hinner, jag har ju kurs i morn också. Och så lovade jag ju att jag skulle ladda upp bilderna som jag tog från valpträffen, men jag orkade inte i dag.. jag har fixat det på hemsidan så ni får gå in där och kolla ( http://ellashemsida.webs.com ) jag laddar upp dom här om jag hinner i morn.









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Valpträff 26/9 09

Hej allihoppa <3

Nu tänkte jag skriva lite om valpträffen i går :)
Vi började med tipspromenad med olika hund frågor, vi klarade alla förutom en.. för pappa bara svarade nått på en !! det var en fråga som var '' i villken bil finns en hund ?? '' då var det tre olika altenativ: a ) polisbil b ) taxi c ) brandbil och då skrev pappa polis bil men det skule vara taxi eftersom det blir tax i ( asså tax är ju en hund res ) men det var iafl jätte roligt :) Sen så fikade vi lite och pratade och efter det så blev vi indelade i 2 olika grupper, en grupp skulle köra koppel träning men Sabina ( en jätte duktig tjej som är fodervärd åt en utav Leenas hundar och har ett eget hund företag med hundkurser och sånt ) och den andra gruppen skulle köra agility :) Min och Ellas grupp började med koppel träning :) Vi fick en hel del tips på olika saker och så :) Sen var det dags för agility :) Och ni kan ju gissa hur det gick ?? jajemensan SUPERBRA !! Ella tog bannan hur enkelt som helst, som en raket :) Duktiga Ella <3 Hon som höll i det sa '' det är inte första gången, va ?? '' jag bara '' nej vi tränar typ varje dag '' Det var jätte roligt :) Vi körde ett par gånger och fick lite tips. Och en sak som jag absolut inte visste var att hunden alltid ska gå in från vänster sida i slalomet. Jag hade i princip ingen aning om det.. !! Så nu tränar vi mer på det elr asså man vissar ju med handling villken sida hunden ska gå in på men jag måste träna lite mer på min handling så att det inte blir fel. Sen efter det så gillade vi korv och pratade :) Och efter det så var det lite rallylydnad. Tack en en gång för en fantastisk dag, Leena <3 :) Bilder kommer senare, för nu ska ja ut på en promenad med Ella :)









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Valpträff <3 :)

Hejsan, japp i dag var det valpträff :) <3 Villket var SUPERROLIGT <3 :) Tack Leena för en underbar dag <3 :) Utan dig skulle det aldrig blivit något. Jag lovar att skriva mer om vad vi gjorde och ladda upp bilder i morn. Men nu har jag precis skickat i väg 12 mail så jag är ganska trött.. ( asså jag skickade bilder och då kan man bara skicka 2 bilder i taget ). Så jag ska väll gå och lägga mig om en stund.. är skit trött efter den här dagen.. men gud vad det har varit roligt och lärorikt :) jaja.. skriver som sakt mer om det och laddar upp bilder i morn.









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson


Förlåt..

Hej, förlåt för att jag inte uppdaterade nånting i går men jag hann värkligen inte.. :( Men jag lovar att det ska bli bättre :) I da var typ min otursdag.. jag har skärt mig ordentligt på fingret.. det lossnade typ en massa skin och blöde skit mkt. Det var så att jag skulle lyfta en slags plåt grej elr asså jag vet inte hur man ska förklara det men hur som hels så rispade jag upp och skärde mig ordentligt.. Tur att man inte syr när det är på fingertoppen, för jag har skräck för det !! För om det hade varit någon annan stans så skulle man sytt eftersom det är ganska djupt.. menmen hur som hels så sliper jsg det. Har inte gjort något specillt i dag derekt.. typ varit i skolan bara. Aja.. skriver i morn när jag kommer hem.Ciao <3









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Hinner inte uppdatera..

Hej, ja som rubriken tyder så hinner jag inte uppdatera igentligen.. :( Jag har haft fullt upp i dag. Först läxor sen kurs och sen läxor och nu läxor.. dvs fkng engelska prov !! I hate it !! Jaja.. för er som vill titta in på hemsidan och se vad vi gjorde på kursen i dag och i går så har jag tyvärr inte hunnit uppdatera där heller.. :( Men jag lovar att jag ska göra det i morn :) Då kommer även lite bilder ( som jag igenligen lovade i dag ) men som jag som sakt inte hann.. gud jag känner mig skit stressad !! jaja.. jag har som sakt inte tid att blogga nu så jag bloggar mer i morn :)









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Nya bilder :)

Hej, jajemensan nu kommer det lite nya bilder :) Hade faktist inte tänkt att skriva så mkt.. så jag laddar upp bilderna i stället :) Det är inte alla bilder, elr jag tänkte bara bjuda på några så att jag har några tills i morn också :)





























http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Valpkurs :)

Hejsan, jajemensan i dag äre valpkurs för mig och Ella :) Villket jags ser fram emot :)  Jag lovade ju att ladda upp bilder på Ella i går men jag glömde det, tyvärr.. men jag lovar att göra det efter kursen :) Men nu måste jag gå och göra mig i ordning och såklart lilla Ella också :) jaja.. bloggar som sakt mer sen :) Ciao så länge <3









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

<3

Hej, i dag var jag som sakt och köpte ny jacka och det blev även ett par nya skor :) Jackan är hel vit och det är typ täckjacka :) Och skprna är också vita, matchande :) haha.. aja.. tänkte bjuda på ett par bilder sen senare på Ella som jag tog i dag :) Kan nog även slänga in en bild på jackan och skorna. Men nu måste jag städa mitt rum.. för ni vill inte veta hur jävla stökit det är.. jaja får väll göra det nu om jag ska få det gjort. Aja.. bloggar mer sen och lägger in dom där bilderna ochså :) Ciao <3









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Bilder från universeum ( gbg ) 2007














Hoppas att ni gillar dom :) Jag måste säga att jag gillar dom väldigt mkt faktist :) Särskillt den 2:a bilden :) Asså gud vad man hittar mkt gammla bilder när man kollar igenom datorn, nu sitter jag iofs vid pappas data men aa. Bilderna är som sakt från 2007 när vi var på universeum :) Längtar tbx <3 aja.. hoppas att ni ska hitta på något roligt i dag :) Jag ska iafl åka och kolla på en ny jacka :) Och hoppas på att jag hittar någon jag tycker om.
Bloggar mer sen, så klart <3 Ciao så länge <3









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Go' morgon <3

Hej, och go' morgon allesammans <3
Just nu sitter jag och äter frukost.
Jag har precis skärt mig när jag skulle skära upp gurka.. och aa det gjorde ganska ont.. !!
aja.. jag lovade ju att jag skulle lägga in några bilder sen jag var på universeum 2007 :)
Och dom kommer när jag har ätit upp min fukost :) Ciao så länge <3










http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Go' natt <3

Hej, jajemensan nu säger jag go' natt <3 Jag ska ge Ella mat och sen ska jag ut med henne och sen fixa ett par saker så ja.. i morn tänkte jag bjuda på ett par bilder från universeum där jag var 2007 :) aja.. hörs i morn <3









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson & Ella

3 stycken bilder :)

HejHej, ja nu är jag hemma från Evelinas fest igen :) Eller aa jag kom hem för typ 2 timmar sen men aa iafl. Vi hade det iafl jätte trevligt. Har igentligen inte så mkt att skriva.. tänkte iafl bjuda på några bilder :)











Dom är inte derekt nya men jag tyckte dom var jätte fina :) Jag älskar värkligen färgarna i dom, l o v e   i t   <3 Det är faktist inte jag som har tagit dom, det är pappa han tog dom för typ ett år sen, 2008 :) Menmen ska kila nu. Jag skriver ett inlägg lite senare :) Ciao så länge <3









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Fest hos Evelina i dag :)

Hej, jajemensan i dag äre fest hos Evelina :) Villket ska bli jätte skoj ! I går uppdaterade jag hemsidan med nya bildere på start sidan och under fliken '' ella '' :) Villket jag blev riktigt nöjd med ! Tänkte iafl bjuda på en liten bild innan jag kilar, så här kommer den :)









Haha.. det blev vist två bilder :)  M e n   d e t   h a r   n i   v ä l l   i n g e t   i   m o t   ?  Den första är på mitt öga och den andra är på min lilla Ella när hon är typ 1 vecka <3  G u l l u n g e n <3  aja..nu ska jag kila, ciao <3








http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Go' natt <3

Hejsan, japp nu säger jag go' natt för i dag :)










http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson


En bild :)

HejHej, jag tänkte bjuda på en liten bild elr ni känner nog igen den för det ät en utav bilderna i förra inlägget fast i större format :) Jag gillade den faktist ganska mkt däfför tänkte jag bjuda på den igen, fast då i störra format :) Så här kommer den.












I   l o v e   i t   <3   Haha jag vet inte vrf men jag tyckte att den blev så söt på något sätt :)   E l l a   m i n   l i l l a   s ö t n o s   <3  
Nej, nu ska jag fortsätta titta på idol 2009 :) Det är reklam nu :P aja.. hörs sen <3









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Lite nya bilder :)

HejHej, jajemensan nu harr jag varit ute och tagit lite nya bilder på Ella :)
F ö r   d e t   g i l l a r   n i   v ä l l   ? så här kommer dom :)














Där var iafl några utav bilderna, tyvärr lite suddiga pga att jag har förstorat dom och hållt på. Men ni står väll ut ändå ?? :)
aja.. skriver mer sen :) Hade tänkt att träna lite agility med Ella sen :) Och faktist även lite freestyle då det just nu går välldigt bra med det :) Så det kommer kanske lite mer bilder sen :)









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson & Ella

Hej <3

HejHej alla <3

I dag var jag i skolan, slutade 13.00 :)  Skööönt <3
Haha nu ska jag typ köpa pressent till Evelina som ska ha fest i morn :)
Så aa.. sen ska jag typ gå spåret med Ella :) Så jag sklriver mer sen :)



Kram & pöss <3 haha..









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Läxor, BLÄÄÄ !!

Japp som rubriken tyder så har jag fkng skit läxor att göra !! I hate it !! aja.. det är iafl matte och engelska.. SUCK !! Jag är fortfarande lite sjuk men det är bättre nu så i morn ska jag till skolan. Och efter det så blir det agility träning och en ordentlig långpromenad som inte min lilla vovve fått på några dagar nu.. hon har ju gått promenade med mamma elr pappa men inte derekt runt elljusspåret. Menmen i morn blir det träning och långpromenad :) Ska ta med mig kameran och fota lite då också :) För det gillar ni väll ?? aja.. måste väll fortsätta med läxan nu, tyvärr.. :( aja.. skriver mer sen, kanske bjuder på några gammla bilder om jag hittar några också :)









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

En massa gammla bilder :)

Hej, ja jag sa ju att jag skulle titta om jag hittade några gammla bilder, och det gjorde jag !! En massa gammla bilder faktist :) Nu tänkte jag mest bjuda på bilder av Ella :) Så här kommer ett litet fotokolage :)














Så där var iafl några bilder :) Hoppas att ni gillar dom :)









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

...

Hej hej, förlåt för dålig uppdatering i går.. men jag är fortfarande sjuk så jag orkar inte göra så mkt..
Jag tror att jag ska försöka att ladda upp lite mer bilder här på bloggen För det gillar ni väll ??  Det blir nog lite roligare då :) För en bild säger mer en 1000 ord !! aja.. har väll igentligen inte så mkt att skriva.. jag har kanske lite gammla bilder som jag kan ladda upp sen :) Jag har iafl uppdaterat hemsidan, jag har laddat upp lite nya bilder på mig elr igentligen så är dom inte så bra eftersom jag aldrig kan bara vara helt normal på ett kort.. menmen jag tror jag avslutar här nu så skriver jag mer sen.









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Sjuk :(

Hej, ja som rubriken tyder så är jag sjuk :(
Jag är jätte förkyld.. :( vrf ska man alltid bli sjuk när man som minst vill det ?!
Nu missar jag min och Ellas lydnadskurs också, FAAAN !! Jag hatar att vara sjuk !!
aja.. jag har iafl en annan sak som jag ser fram i mot :) Nämligen valpträffen den 26:e :D
Det är inte den här helgen som kommer utan helgen efter det :) Men det ska iafl bli jätte kul att träffa alla valpar och ägare :) Jag vet inte riktigt vart någon stans det skulle vara men iafl någon stans i Södertälje :) Så jag har iafl något att se fram i mot :) Men nu ska jag nog ta och vila lite, så vi hörs sen.









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Håller på att bli sjuk !! :(

Hej, ja som rubriken tyder så håller jag på att bli sjuk :(
Jag känner mig jätte hängig och är jätte täppt i näsan, har ont i halsen, fryser, hostar, nyser mm.. asså jag vill inte bli sjuk nu !! Jag varken vill elr har tid !!  jävla skit !! iafl så gick valpkursen superbra :) Läs mer på hemsidan: http://ellashemsida.webs.com under '' valpkurs '' sen kan ni läsa mkt mkt mer också :) Men nu ska jag titta på svenska hollywood fruar på 3:an, vi får se om det blir något mer inlägg det beror på hur jag mår.









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Valpkurs kl 18.30 - 19.30

Hej, japp nu i kväll äre valpkurs :)
Så nu håller jag på att grädda en grandiosa ( tror det stavas så.. ? ) pizza i ugnen som jag ska äta för jag har värkligen tid elr lust att vänta på att mamma och pappa ska laga mat.. men iafl.. jag har väll igentligen inte så mkt att skriva.. jag hoppas iafl på att det går bra i dag på kursen :) Sen ska jag hem och göra läxor, BLÄÄ !! I hate homeworks !! aja.. men nu ska jag äta min pizza så vi hörs sen i kväll, ciao <3









http://ellashemsida.webs.com
Karolina Persson

Lydnads tävling i februari :)

Hej, jajemensan i februari kommer vi att debutera i lydnad elr tävlingslydnad för att vara exakt.
Jag håller just nu på att leta efter nån lydnadtävling som liger hyfsat nära och inte 100 mil här i från !!
För i februari kommer vi kunna debutera i lydnad :) Då min lilla Ella är 10 månader :) Och när hon är det så får jag börja tävla med henne, wihoo <3 :) Haha längtar.. men först blir det stenhård träning om vi överhuvudtaget ska komma nån stans.. Då menar jag inte att vi ska träna hela dagarna men det blir korta pass flera gånger om dan. För vi har mkt att träna på bl.a platsligning, fot, inkalning, aport, hopp över hindret mm så vi får träna på. Nu kan ju hon det mesta av det här men hon ska kunna det bra, riktigt bra och framför allt hon ska kunna vara lös vid alla moment !! Så vi ska träna bland andra hundar, i olika miljöer mm. Men jag ser fram emot det jätte mkt för sen drar vi i gång med agilityn på riktigt :) I april ska vi gå en agility kurs så i sommar kommer vi nog att debutera i agility också :) <3 Villket jag ser fram emot jätte mkt :) aja i morn är det valpkurs och på tisdag är det lydnads kurs så på onsdag drar jag nog i gång med träningen :) elr jag kanske även tränar lite i morn och på tisdag men inte så mkt då hon inte får vara trött på kurserna. Jag tror även jag ska börja spåra lite med henne i veckan, villket jag vet att hon kommer tycka är jätte roligt :) Men jag prioiterar först och främst lydnaden nu så vi får se om vi hinner. aja.. nu tror jag att jag tar och avslutar för i dag för jag har ett par saker som jag måste fixa och sen kanske jag ska försöka komma i säng före halv ett i dag !! Så nu säger jag go' natt för i dag så hörs vi igen i morn <3









Karolina Persson

Mitt 125:e inlägg

Hej, ja det här är mitt 125:e inlägg :) Fast jag raderade ju typ 200 inlägg för ett tag sen för att jag ville börja om på nytt. Men det här är iafl mitt 125:e inlägg :) aja.. har igentligen inte så mkt att skriva.. och jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. borde kanske ta en promenad med Ella, om det inte spöregnar elr jo jag går ju såklart då också men inte elljusspåret iafl. aja.. vi får väll se men jag skriver iafl mer sen.









Karolina Persson

Bilder <3

Hej, ja nu kommer bilderna som jag lovade i går.




















Visst är dom söta Ella, Zoro och Artur :) <3
Det var inte alla bilder men ska jag ladda upp alla så lär det ta typ hundra år..
aja.. skriver mer sen, Ciao <3









Karolina Persson

Go' natt

Hej, ja nu säger jag god natt för i dag.
Förlåt för en usel uppdatering i dag elr aa jag har ju skrivit 3 inlägg men ändå.
Det ska iafl bli bättre i morn, och då ska jag även ladda upp bilderna som jag pratade om.
Men vi hörs i morn.









Karolina Persson

.. <3

Hej, Asså jag orkar inte skriva nu.. Det är så att min uppfödares ena hund har fått somna in.. :'(
Kajsa, en blandning mellan golden och någon mer som jag inte kommer i håg. Hon blev 13 år 3 månader och 16 dagar. Men även fast det inte var min hund så började jag gråta och skaka.. jag är sån för jag vet hur det känns, dvs för jävligt !! Man saknar så jävla mkt !! Jag har typ legat och bara tittat upp i taket och skakat i en timme.. Stakars Leena det måste vara jätte hemskt för henne.. jag skulle nog inte klara av det.. men jag orkar bara inte lägga in några bilder nu, sorry men vi får ta det i morgon. Vila i frid Kajsa 960526 - 090911.. <3










Karolina Persson

Agility träning

Hej, i dag blev det agility träning för mig och Ella.
Men det gick tyvärr inte så bra.. för några idioter höll på att smälla raketer där vi tränade !! :@ SUCK !!
Och då blev ju Ella rädd och väldigt okoncentrerad, så vi packade i hopp och gick hem. Sen fikade jag lite och sen tog jag en promenad i stället. Juste förlåt att bilderna inte kom i går kväll men jag var skit trött och så har jag skit ont i ryggen, asså jag kan knappt gå ordentligt, USCH !! aja men dom kommer sen iafl för nu ska jag åka och handla med mamma och pappa, så vi hörs sen <3



Ciao









Karolina Persson

Maja, Sussi & hundarna <3

Hej, i dag var jag i skolan ( som vanligt.. ) vi tog skolfoto, blää !! I hate it !! aja skit samma.
Sen efter skolan så åkte jag hem och typ tog nått att äta och hämtade Ella sen så åkte vi till skärholmen och mötte Maja och Zoro <3 Och så var även hennes kompis Sussi med, med sin doberman Atur :) Vi hade superroligt :) <3 Vi tränade agility, '' var är matte ? '', pratade och skrattade :) Vi hade helt tänkelt jätte kul :)
Bilder kommer sen, men jag måste ladda upp dom till datan först. Så vi hörs sen.




CIAO <3









Karolina Persson

Hemma igen

Hej, nu är jag hemma från klassresan igen.
Men jag orkar värkligen inte skriva så mkt nu för klockan är 00.20 nu !!
Sent.. jag vet men jag har haft en massa greja att fixa så aa.. men jag bjuder iafl på några bilder som jag tog i dag innan jag avslutar för i dag. Så här kommer dom.












Den var ganska svår att fota men jag tycker ändå bilderna blev ganska bra. Vi får se om jag hinner blogga derekt efter skolan i morn, för jag ska nämligen till Maja efter skolan <3 naaw har saknat dej gmn <3 så vi får se om jag hinner annars bloggar jag i morgon kväll. Elr rättare sakt så ska jag och Ella till Maja i morn, då kommer Ella kunna leka med söta Zoro också ( också jack russell terrier ) vi träffades ju nämligen på utställningen :) haha jag önskar att man kunde spola tillbaka till den dan <3 :) Det var den bästa dan i mitt liv på länge :) <3 Men nu siktar vi frammåt nämligen vinslöv ( skåne ), surahammar och hudiksval :) Jag hoppas, hopplas, hoppas värkligen att jag ska till alla dom ställerna !! Elr jag säger så här: JAG SKA DET !! men nu måste jag faktist lägga mig klockan är tjugo i ett !!


Ciao & god natt <3









Karolina Persson

...

Hej, grundlydnadskursen gick superbra :) Jag hinner inte skriva här men jag skriver om både den och valpkursen på vår hemsida: http://ellashemsida.webs.com och mkt, mkt mer så gå gärna in och kolla :)
Ja eftersom jag ska på klassresa i morn så blir det tyvärr inget bloggande i morn.. sorry.. jag är ledsen men så blir det tyvärr men jag skriver nog iafl ett litet inlägg på torsdag kväll när jag kommer hem, om jag inte är helt död.. asså jag menar trött. menmen jag måste nog gå och göra mig i ordning för sägen nu, klockan blev visst väldigt mkt plötsligt, halv ett ( 00.30 ) haha dags att sova nu om jag ska orka upp i morn. aja.. vi hörs på torsdag. Jag nåss på mobilen om det är nått.


Kram & Puss <3









Karolina Persson


Grundlydnadkurs :)

Hej, japp i dag börjar grundlydnadskursen jag och Ella ska gå :)
Och ja.. jag ska skriva lite hur det gick i går på valpkursen men jag gör det på min hemsida ( som jag ska uppdatera när jag kommer hem.. ) Men jag kan iafl säga att det gick mkt mkt bättre än förra gången och jag hoppas att min sjärna är lika duktig i dag :) Men jag skriver mer sen. Den börjar kl 19.00 och håller på till 20.30 så skriver sen när jag kommer hem. Och så måste jag packa också.. suck.. !! Jag ska ju på klassresa i morn. Men jag hatar att packa !! Det är så jävla tråkit !! Den ända gång det är kul är när jag ska på utställningar, men då packar man ju roliga saker !! Nu ska vi typ packa kläder och skor och aa.. ni fattar och sånt hatar jag att packa, det är så jävla tråkit för jag orkar ändå inte packa upp det när jag kommer hem.. och desutom är det ju mkt mer lockande att gå ut och träna agility med Ella än att stå och packa en väska !! aja.. jag måste ju ändå så jag får väll försöka hinna med det i kväll.. asså gud jag har ju typ hundra andra saker som jag faktist måste göra, som för det första är mkt roligare än att packa och som för det andra också är viktiga.. elr aa typ. menmen jag får väll försöka att hinna iafl.. men nu måste jag dra.



Ciao <3









Karolina Persson

Valpkurs :)

Hej, ja som rubriken tyder så har jag valpkurs nu i kväll om typ 1 och 1 halv timme.
Det ska iafl bli kul :) Jag kan ju hoppas på att Ella sköter sig lite bättre denna gång en vad hon gjorde sist.. hoppas att hon sköter sig lika bra som på utställningen. Haha jag kan ju säga att jag fortfarande är en superstolt matte, haha. Min duktiga Ella <3 aja har inte så mkt mer att skriva.. så jag skriver mer sen.



Ciao <3









Karolina Persson

Utställningar

Hej <3

Just nu gör jag inte så mkt..
Har varit ute på en liten promenad med Ella och nu är jag hemma.
Jag är så himmla stolt över min lilla bebbe <3 Hon var värkligen superduktig i går <3<3 :)
Så nu funderar jag på vinslöv ( jrtc of sweden ) och en officiell i surahammar det är också en i hudikssval men det är ändå typ halvvägs till kalix så det tror jag inte mamma och pappa går med på.. men dom andra finns iafl ett hopp :)
Officiell är när alla raser deltar och inofficiell är när bara en viss ras deltar som t.x.m jack russell terrier.
Och jag tycker att det skulle vara superroligt att delta på en officiell med en massa olika raser :) Men jag skriver mer sen.


Ciao









Karolina Persson

Bilder från utst 5/9 09

Hej, ja nu kommer bilderna från i går :D
Vi blev som sakt placerade 3 gånger :D
Först i valpklass där vi blev 4:a sen i juniorhandling blev vi 3:a och så gick jag ju även med min uppfödare i avelsklass där hon blev 1:a !! Grattis Leena !! :) ( igen ) och så gick jag ju även med Maya men vi blev tyvärr oplac.. Men jag är supernöjd ändå :) Så här kommer bildena från i går.


























Ja där var iafl några utav bilderna :) Mina favoriter är 12:an och 13:on dom när vi står på prispallen :) Om ni undrar vem tjejen på den 10:e bilden är så är det dommaren. Och på dom 2 sista bildena är det Tank, Ellas pappa :) <3 aja skriver mer sen.



Kraam <3









Karolina Persson


Super bra placeringar på utställningen :)

Hej, jag är JÄTTE GLAD !! Jag fick jättte bra placeringar på utställningen :) Eller jag blev placerad heter det nog :) Asså domaren väljer ju ut 4 stycken så blir placerade 1:a, 2:a, 3:a & 4:a och i valpklassen kom jag
4:a och hamnade alltså på prispallen :) Jag är super glad och nöjd :) <3 Och sen tävlade jag också i junior handling :) Och även där blev jag placerad, 3:a :) Supernöjd !! Sen så körde jag även med en utav Leenas tikar, Maya för att förut var hon under 12,5 men nu var hon plötsligt över 12,5 och dom var bara 3 stycken så då tog jag Maya åt dom :) Villket var jätte roligt, tyvärr fick vi ingen placering menmen.. man kan ju inte alltid få det. Sen tävlade jag även med Leena i avels klass asså det är när man har en hane elr hona med minst 3 valpar med sig. Så då var det Ellas pappa, Tank, Ella och två andra hundar som också är efter honom. Det blev liksom lite stressigt där på den sista så vi gick in i vanligt koppel och halsband i stället för utställnings koppel.. men vi kom 1:a !! Grattis Leena !! :) Så det gick jätte bra :) Sen så trääfade jag också en jätte trevlig tjej där, Maja :) Hon är jätte snäll :) pappa känner typ hennes mamma för hon jobbar typ sjukhuset. Så efter utställningen så följde jag med dom hem för pappa åkte hem efter juniorhandlig så då följde jag med dom hem och vi åt taccos, gick ut med hundarna ( hon har en jack russell terrier hane som heter Zoro som fyller 1 år nästa vecka ) och hoppade studsmatta :) dom bor jätte fint i ett område i skärholmen :) Vi ska träffas igen i morn :) aja bilder kommer i morn, jag rokar inte nu.. men aja, har inte så mkt mer att skriva.. nu ser vi frammåt !! Nämligen utställningen i vinslöv den 11:e oktober som jag ska försöka få mamma & pappa att åka med på. Fast det liger i skåne så vi får väll se hur det går.. men jag hoppas :) aja skriver mer i morn, då kommer också bilder :)



CIAO <3









Karolina Persson

Utställning i morn :)

Hej, shit jag är sjukt närvös !!
I morgon är det !! usch vad dagarna gick snabbt plötsligt dåe.. haha men det ska bli sjukt kul :)
Jag åker typ kvart i 9 i morn så jag är där halv 10 :) Mamma och pappa följer med men dom kommer åka hem typ efter min klass eftersom jag kommer att vara där till ungefär 6 och dom ville inte vara där typ hela dan :) Men det kommer bli sjuk kul :) Jag kan ju lova att ni kommer få skit mkt bilder, för jag tar ju såklart med mig kameran :) En sån viktig sak kan man ju inte glömma, haha. Jag har typ varit helt desperat nu på kvällen för att inte glömma nått etc.. jag har typ sprungit runt i hela huset och hämtat saker och sen för att kolla att jag inte glömt nått, liksom gud snacka om att man är desperat dåe.. aja det är ju förstsa gången så aa.. men i morn lär det nog bli ganska tomt på bloggen, tyvärr.. men jag funderade först på att ta med mig datan men eftersom jag åker hem själv sen så blir det inte så. Men jag skriver ju såklart när jag kommer hem på kvällen :) Då får ni resultatet och även kanske lite bilder om jag orkar.. annars kommer dom på söndan, men vi får se om jag orkar elr inte. aja jag tror att jag tar och avslutar här nu.. måste ta att gå och lägga mig nu om jag ska orka i morn.




Ciao & god natt <3









Karolina Persson

Typ sjuk :(

Hej, ja som rubriken tyder så är jag typ sjuk.. men nu mår jag iafl lite bättre än vad jag gjorde i morse.. då hade jag ont i huvet, ont i magen och skit skit ont i halsen, usch !! men nu är det iafl lite bättre :) Jag har inte ont i huvet och magen nu iafl och halsen ät lite bättre men det gör fortfarande ont när jag sväljer menmen.. iafl.. har inte så mkt mer att skriva, så jag skriver mer sen.


Ciao









Karolina Persson

Go' natt <3

Hej, japp nu säger jag go' natt för i dag, så hörs vi igen i morn <3
För jag måste göra ett par saker innan jag går och läger mig.
Så go' natt <3









Karolina Persson

2 dar kvar !!

Hej, förlåt för att jag inte skrivit nått inlägg tidigare.. men jag tog en promenad med Ella och sen har jag varit en stund med Sabina nu i kväll. Men jag skriver ett inlägg nu :) Tänk nu är det bara två dar kvar, naaw !! Gud jag blir bara mer och mer närvös för varje dag, usch !! men jag ser ändå fram i mot det jätte mycket :) För det ska bli jätte roligt, det är bara det att jag är närvös !! Iofs så kommer vi säker att bli diskvalifiserade ( stavning.. ? ) haha jag tror att det är så iafl men men.. Men jag är skit nörvös eftersom hon har sitt lilla lilla betfel också, så jag är typ rädd för vad domaren ska säga om det.. Sen kan jag ju också säga att jag är närvös in för när vi ska kolla om det har växt bort.. Iofs så gör det ju inte så mkt men jag vill veta, haha ni vet hur jag är.. dvs jag vill veta allt på en gång.. aja skriver mer sen.




Ciao <3









Karolina Persson

Sista inlägget för i dag

Hej, ja det här blir sista inlägget för i dag. Sen ska jag fixa ett par grejer och sen ska jag nog lägga mig tror jag. Juste Evelina var med mig och Astrid förut med sina hundar Mimmi & Molly också :o) Vi hade riktigt kul :) haha man kunde minst tro att vi var ett hunddagis när vi kom där med 4 hundar, haha :P
aja.. vi hade iafl kul, vi satt och kollade när dom hade rallylydnadskurs där nere :o) Men jag tror jag tar och avslutar här, så vi hörs i morn <3




Ciao <3









Karolina Persson

Ska ut med Astrid, Trixi och Ella

Hej, ja som rubriken tyder så ska jag ut med Astrid, Trixi & Ella :o)
Skriver mer sen.


Ciao <3









Karolina Persson

..

Hej allihoppa <3

Kom hem från skolan för ca en halvtimme sen eftersom bussarna går så jävla sällan !! :@
aja.. ska väll typ ägna min eftermidda till läxor och så ska jag väll gå en promenad med Ella sen.
Hoppas iafl att ni ska göra något roligare än jag, jävla läxor !! :@ I hate it !! Vad ska ni göra i eftermidda ??
aja.. nu ska jag väll typ ta en promenad med vovvsen <3 Tänk nu äre bara 3 dar kvar, naaw gud vad jag är närvös, jag blir bara mer och mer närvös för varje dag som går.. haha gud vad jag är töntig men jag kan faktidt inte hjälpa det.. det är liksom första gången. Men som sakt det kommer nog att gå bra. aja.. skriver mer sen.


Byee








Karolina Persson

Go' natt

Hej, ja nu säger jag go' natt, så att jag slipper göra det precis innan jag går och lägger mig.
För nu ska jag fixa ett par saker och sen så ska jag typ gå och lägga mig. Hoppas iafl att ni har haft en bra 1:a september, har ni det ?? Min dag har hur som helst varit helt ok. Men men hörs i morn <3


Bjuder iafl på en gammal bild på Izzy <3








Ciaoo <3









Karolina Persson

1 September

Hej, japp i dag äre 1 september. Och utställningen närmar sig med stormsteg, bara 4 dar kvar.. ( NERVÖS !! ) haha det går nog bra :o) Förlåt föresten för att det inte blev nån uppdatering i går fter valpkursen, men hade skit mke läxor.. :P aja jag skriver lite vad vi gjorde men om ni vill veta lite mer
'' detalgerat '' så gå in på vår hemsida http://ellashemsida.webs.com där ska jag skriva in vad vi gör på varje lektion :o) menmen här kommer lite kortfattat vad vi gjorde:




1. Pratade lite om dåliga vanor.

2. Gick ner på plan, man skulle få hunden att gå fint brevid en, och om
hunden drog så skulle man stanna. Det gick ganska bra, iafl för att vara
första gången..

3. När vi kom ner på plan så ställde vi oss i en ring och sen skulle
ledarna lära sig vad hundarna heter, haha gick ganska bra..

4. Sen ville dom se om hundarna visste vad dom hete, villket gick
superbra för mig och Ella <3 :o)

5. Sen skulle en och en gå runt utanför ringen, meningen var att hunden
skulle gå fint brevid föraren, det gick ganska bra för oss iafl för att vara första gången..
Ella ville däremot hälsa på typ alla hundar, vilket hon inte fick.. och sen drog hon lite menmen..

6. Sen skulle man träna på sitt kvar, Ella kan ju det men nu var hon väldig okonsentrerad och
bryde sig i princip inte ett dug om mig, men det är ju första gången och jag tkr att det är okej.

7. Sen skulle alla gå runt i en ring sammtidigt.. Ella blev väldigt strässad då.. hon drog jätte jätte
mkt i kopplet menmen.. det är ju som sakt första gången så det är väll ok.


Vill ni veta mer så får ni gå in på hemsidan :o) som jag ska fixa nu..
Juste en rolig men lite pinsam grej var att Leenas ( Ellas uppfödare ) brors sambo var där, hon är också fodervärd till Nova :o) Men hon var där och gick med Nova och så stannade hon och tittade på oss, villket jag tkte var väldigt kul :o) Men det pinsama var att jag såg dom inte !! Det var så att jag skickade ett mail till Leena med lite bilder på ella och sen så skrev jag att vi hade börjat valpkursen. Och då skrv hon att hon visste det för hennes brors sambo hade varit där med Nova, jag har träffat dom förut så jag vet villka det är. Jag kan ju tillläga att det också var i ett lite pinsamt sammanhang elr inte pinsammt men det blev lite komiskt.. haha :o) Men gud vad jag skämmdes för att jag inte hade sett dom, fan ibland kan man ju tro att jag är blind !! Ohh nästa gång ska jag kolla lite nogrannare, det kan jag ju lova !! Jag vill inte skämma ut mig på det sättet igen, genom att inte se dom. aja.. skriver mer sen.



Ciao <3









Karolina Persson

RSS 2.0