Förlåt för skit dålig updatering i dag..

Hej, ja som rubriken tyder.. förlåt för en usel uppdatering här på bloggen i dag..
Men när jag kom hem från skolan typ vid kvart i 4 elr nått så åt jag lite mat och sen gjorde jag en massa jävla läxor som vi har och sen så skulle jag i väg på valpkurs. Så jag han liksom inte.. menmen skriver hur som helst ett inlägg nu :D Valpkursen gick ganska bra. Bara det att Ella blir så himmla okoncentrerad när hon är med många hundar.. villket jag oroar mig lite för in för utställningen på lördag.. men jag hoppas att det ska gå bra iafl. Menmen jag kan tyvärr inte skriva något mer eftersom jag har skit mkt läxor som jag måste göra.. :( Men skriver nog ett inlägg sen, bjuder kanske även på nån/några bilder sen.


Ciao <3









Karolina Persson

God natt <3

Hej, ja rubriken säger väll det mesta.. jag säger god natt för i dag. Så hörs vi igen i morn <3


Ciao










Karolina Persson

Hemma från promenaden med Ella

Hej alla <3

Nu är jag hemma från promenaden med Ella :)
Jag gick elljusspåret. Aa jag har väll inte så mkt mer att skriva..
I morn är det valpkurs, med hundarna !! Och inte tråkig teori som man typ sommnar av..
aja.. ska bli kul iafl. Har inte så mkt mer att skriva.. jag skrver mer sen.




Ciao









Karolina Persson

Hemma igen

Hej, ja som rubriken tyder så är jag hemma igen.
Jag var som sakt på sea hund & katt och köpte hund mat och hund godis.
och nu vet jag inte riktigt vad hag ska göra.. Funderar på att träna litw agility med Ella, elr gå en runda runt elljusspåret.. så vi får se vad jag hittar på   Sen ska vi iafl grilla så aa.. menmen skriver mer sen..


Bjuder iafl på en söt bild på Ella <3





Haha, visst e' hon söt min lilla bebbe <3 ??


aja.. skriver som sakt mer sen.




Ciao









Karolina Persson

snabbt inlägg - ska till sea

Hej, ja rubriken säger väll det mesta, jag ska i väg till sea hund & katt så det blir ett snabbt inlägg.
aja.. skriver mer sen.




Ciao









Karolina Persson

Hemma igen <3

Hej, nu är ja hemma igen, elr jag kom hem för ett tag sen.. Träningen gick superbra
Gjorde samma kombination som jag brukar, och det gick faktist bättre en det brukar. Hon var liksom mer fokuserad  Så jag är nöjd med träningen. Jag har föresten gjort en till ny blogg i stället för jackrussellhunden.blogg.se för jag glömde villken mailadress jag hade till den.. haha aja men nu har jag gjort en ny som heter: http://jackrussellterrierhunden.blogg.se jag vet skit långt namn menmen.. där uppdaterar jag också dagligen precis som jag gör här, fast jag skriver kanske inte om typ '' asså gud vad jag är trött på skolan, asså jag vill ha längre sommarlov, asså gud vad mkt läxor vi har, etc.. '' aa ni fattar..
aja nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. jag tror att jag ska fixa till hemsidan lite elr nått.. Ella min lilla sötnos sover, så aa  aja.. skriver mer sen.




Ciao så länge









Karolina Persson


Ny disign <3

Hej, som ni ser så har jag gjort ny design och bytt text, ni vet den som står där uppe.
Förut stog det ju '' Karolina Persson '' men nu står det '' Karolina Persson & Jack russelln, Ella <3 '' Och under det står det med lite mindre text '' YOU AND ME 4-EVER, ELLA <3 '' Så vad tycks ?? skriv en komentar vettja och berätta vad ni tycker. aja nu ska jag gå ut och träna agility med Ella som jag sa att jag skulle men då fick jag för mig att ändra disignen i stället. aja..


Ciao <3









Karolina Persson

Agility träning nu <3

Hejsan allihoppa <3


Jag ska snart ut och träna lite agility med Ella :)
Mamma och pappa är ju inte hemma, dom är hos några kompisar så aa..
Det var därför jag inte kunde sälja med klassen i centrum i dag, eftersom dom som mamma och pappa ska till är alergisaka mot pälsdjur så kunde ju inte Ella följa med och hon kan ju inte vara ensam hemma än eftersom hon är valp fortfarande.
Men det är ganska skönt att vara hemma också.. och träna agility :) <3 Juste i dag är det exakt en vecka kvar till utställningen, jippie <3 :) Lääängtaaar som faaan <3 :) Det ska blir superkul :) Jag ska eventuellt på utställning den 11 oktober också i vinslöv :) Jag hoppas mamma och pappa vill köra mig ditt.. för jag vet inte ens vart det liger.. haha..!! Visst e man duktig dåe ?? Men jag hoppas att det inte är så långt här i från, för då är det större chans att dom går med på de :) aja jag ska tjata som fan iafl !! men hur som helst så fokuserar jag mot den 5:e nu :) Gissa om man e' taggad ?? klart som fan att ja e !! :) <3 men aja skriver mer sen, jag ska gå ut och träna med min lilla bebbe nu <3 så ciaaoo <3









Karolina Persson

Go' kväll allihopp <3

Hej och go' kväll allihoppa <3

I dag på em ( eftermiddan ) var jag som sakt nere på plan och tränade lite agility med Ella.
Det gick superbra, jag körde lite olika saker. Nått som är lite störande är när det typ stannar folk som står och kollar skit länge.. !! Jag tkr det är jobbit.. dels för att Ella inte kan konsentrera sig då och dels för att jag inte heller kan det när nån står och stirrar på mig !! Jag har inget emot att folk tittar, absolut inte men då kan dom iafl komma fram och säga hej, asså även om man inte känner varandra för då blir iafl Ella lungn.. Menmen träningen gick iafl bra. Ska nog köra lite i morn också :) aja nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. ? antingen ska jag fixa till hemsidan elr så ska jag lägga mig.. ja, den kanske är ganska tidigt för att det är helg.. klockan är ju bara 23.15 men ärligt jag är skit trött.. !! Juste tobak blev rånat förut.. det var så att jag skulle på promenad med Ella och  då gick jag över bron och då så jag en polisbil med syrener, och dom som känner mig vet att om jag ser en polisbil så springer jag efter, nyfiken som jag är.. och det gjorde jag även denna gång. Och när jag kom ner till tobak elr aa där vi pulsen och där så stog den där och en polis var inne på tobak och en annan stog och pratade med en taxi chafför.. och jag ställde mig brevid och väntade. Och plötsligt kom det en till polis bil, och en till, och en till plus typ 2 elr 3 privat bilar asså privat polisbilar. Och då frågade jag vad som hade hänt och då sa dom '' ett rån '' ja bah, ehh..? ett rån !! okej.. elr asså jag sa det inte men jag tänkte det och sen så började jag gå hem efter ett tag.. men stackars hon som jobbar där hon är typ runt 22-23 år och jag såg att hon var alledes röd i ansiktet och svullen och man såg att hon hade gråtit och man såg hur hon värkligen skackade.. stackaren.. :( aja jag skriver mer i morn, go' natt <3









Karolina Persson

Utställningen :)

Hej allihoppa <3

Jag måste bara börja med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen här på bloggen dom senaste 2-3 dagarna..
Men jag har ganska mkt att göra, läxor, gå ut med hunden mm.. Fast det är nog mest läxorna som tar det som förut var min
'' bloggtid '' Men jag ska försöka uppdatera lite mer.. :) Men iafl utställningen närmar sig med stormsteg.. det är nu bara en vecka kvar, asså det är ju nästa lördag så i morn är det en vecka kvar :) Jag är supertaggad :) Det ska bli jätte kul :D Jag kommer åka ditt med tåg och buss eftersom pappa jobbar den helgan och han kunde inte byta och fick heller ingen semester.
Men det går bra att åka ditt själv, faktist ganska skönt också.. :) Det är ju inte derekt svårt att ta sig ditt eftersom det ligger i Haninge och jag är där typ skit ofta :) Det är bara att ta tåget mot märsta och gå av i älvsjö och byter till tåget mot västerhaninge och sen där i från tar man buss 845 mot gålö och sen går man av i gålö och sen är man framme :) Superänkelt, men sen så är det bara en sak kvar efter det.. och det är att veta vart jag ska gålö havsbad är skit stort med camping, vandrarhem etc.. men det löser sig nog, elr jag vet att det gör det för Leena kommer ju vara där och hon vet ju vart jag och Ella ska :) Jag ska vara där 9.00, vår klass börjar 10.00 och Leena sa att man helst skulle vara där lite innan och att hon skulle vara där redan klockan 9.00 så då åker jag så att jag är där då också :) Jag kommer ju så klart att ha med mig kameran och fota en massa <3 :D Så ni lär få en massa bilder här på bloggen då :D nej, nu tror jag att jag och Ella ska ta oss ner till planen och träna lite :D Så vi hörs sen <3




Ciaoo, see yeah <3









Karolina Persson

Ska ner till plan & träna

Ja, rubriken säger väl det mesta.. jag ska ner till planen och träna med Ella.
Jag bloggar mera sen, Ciaaoo <3









Karolina Persson

Förlåt..

Hej allihoppa <3

Förlåt att jag inte skrivit nått i dag.
Men efter skolan åkte jag hem och tog en snabb fika med mamma och sen tog jag med mig lilla Ella till huddinge med Miranda.
Vi åkte buss och det gick superbra !! :D Ella satt på sättet längst in ( det är ju två sätten, ni vet ) och tittade ut :D Så sött asså<3
aja när vi kom fram till huddinge C så köpte vi en glass på mc donald' s och sen satt vi och åt den och sen tog vi bussen tbx hem. Juste den 26:e september ska jag på valpträff, det ska bli superkul :) Altså att träffa alla valpar från Leenas kullar.
Just nu känns det som hela september är uppbokad med saker. Det är kuser som börjar och det är utställningar och valpträffar o aa.. Men det känns kul :D Det ända som inte känns kul är att det känns som jag har läxor jämt !! Det tär på min och Ellas tränings tid, iofs så gör jag typ alltid läxorna sent på kvällen men ändå.. aja det är bara att bita i hopp ( elr vad det nu heter.. ?:P ) Men det ska bli superroligt att ta privat lektiorner med Emma Willblad :) Och få lite tips och råd och hjälp med Ella, elr asså hennes gång elr vad man ska säga, haha. Men jag är samtidigt skit närvös ( mer närvös en för utställningen ) Emma är ju typ känd över hela världen för sina freestyle pogram med hunden Csar och även sina andra hundar. Men jag kommer iafl få hjälp och det är jag jätte glad för :D Och jag hoppas att jag hinner ta nån lektion innan utställningen den 5:e eventuellt så ska jag ta en lektion på onsdag :D Visst det är dyrt, 400 kr i timmen men det är värt det liksom att få bukt på problemet. Och det finns ännu dyrare som kostar typ 700 kr i timmen.. !! Så i gemförelse med det så äre biliit !! aja i morn får jag se vad vi hittar på, det blir kanske lite agility träning :D Det beror på om planen är ledig, nu när alla kurer börjar är det nästan alltid nån där.. menmen vi får se. Jag skriver nog sen <3


Ciaooo <3









Karolina Persson

Foton <3

Hej alla <3

Nu kommer bilderna som jag har lovat :)
Som jag tagit med min nya kamera, jag är faktist riktigt nöjd med vissa av bilderna :D
Vad tycker ni, är dom bättre en dom som jag tog med min förra kamera ?? Jag tycker iafl dom är mkt, mkt bättre. Elr asså dom är ju det, det ser man ju !! Jag är faktist riktigt nöjd med kameran, det lär väll bli en ny om nått år igen, ni vet väll hur jag är, haha..:P elr vi får väll se, just nu sammlar jag faktist till en annan '' sak '', kan ni gissa vad det är ?? Ni kan väll skriva i gb:n elr en komentar vad ni tror det är så svarar jag i morn. En ledtråd är iafl: det är inte billigt.. äh, ni som känner mig borde veta, vad ägnar jag typ hela min fritid till ?? haha nu borde det inte vara så svår nu har jag ju typ sakt svaret, haha. aja jag skriver iafl svaret i morn. Men nog om det, här kommer bilderna :)























Där var alla bilder :) Orkar inte ladda upp några fler nu, men det kommer fler i morn :) Den sista bilden är '' dagens outfit '' så då fick ni den också, haha. Jag vet att mitt ena ben ser jätte stort ut, jag vet inte vrf det blev så men dom ska iafl se ut som det som ser normalt ut, haha. ´Men aja vet inte vad jag ska göra nu, plugga lite kanske vi får se.




Ciaaooo <3









Karolina Persson

<3

Hej alla <3

I dag har jag varit i skolan, som vanligt.. haha
Vi gick ända till kl 14.45 och jag stog ut utan att svimma, haha.
aja har nu bestämt mig för att ta ett par privat lektiorner med Ella.
Instuktör är Emma Willblad, känd över typ hela världen för sina fanstastiska freestyle shower.
Men jag måste värkligen få bukt på allt dragande och slitande i kopplet, alstså att få henne att gå fot.
Jag har tränat skit mkt i två månader typ varje dag men det blir tyvärr inga framsteg.
När jag ska försöka få henne att gå fot och även när vi är ute på promenad så hoppar hon på bakbennen ( söt tkr vissa men jävligt jobbit och inte ett dugg roligt ), paddlar, drar och sliter i kopplet och snurrar in sig runt mig typ 10 varv.
Och jag vet att jag kmr få dom tips och råd och coatchning jag behöver av Emma. Nu låter det kanske som hon är värsta '' problem hunden '' men det är hon absolut INTE. Men det är så med små hundar att det är jätte svårt att få dom att gå fot. Och vissa ger bara upp och tkr '' aa men det gör inget '' typ. Men hon ska kunna gå fot !! Så är det bara. Och jag är jätte peppad :)
Det har tyvärr inte varit lika många inlägg varje dag som förut och det beror på att jag har väldigt mkt att göra, Hunden, läxor mm. Men jag ska försöka att bettra mig. Men jag skriver ju iafl typ 3 inlägg om dan och det är ändå ganska bra :) Men aja nu ska jag ner till plan och träna lite och ta en lång promenad med Ella så vi hörs sen. Jag ska se om jag hinner lägga upp dom där bilderna som jag har lovat i ett par dar nu sen. Vi får se, men ciaoo <3<3<3









Karolina Persson

God natt <3

Som rubriken tyder, god natt <3
Jag sätter in bilderna i morn i stället.
Jag är skit trött nu så god natt <3

Ciaoo <3









Karolina Persson

Hemma från kursen

Hej alla <3

Nu är jag hemma från kursen, det var som sakt typ genomgång vad vi kommer göra.
Mamma följde med mig och pappa fick passa Ella, eftersom man inte skulle ha med sig hunden på '' genomgången ''
Menmen hur som helst så skulle ju kursen va från 18.30 till 19.00 men nu så blev det till 20.48 !! Jag höll fan på och sommna !!
Aja nu måste jag göra min engelska läxa, SUCK !! aja.. bloggar mer sen, kanske även kan bjuda på lite bilder då :)

Byee <3









Karolina Persson

Dags för valpkurs :D

Ja som rubriken tyder så är det dags för valpkurs om en stund.
Den börjar kl 18.30 och håller på till kl 19.30
Vi kommer typ bara gå igenom vad vi ska göra och så den här gången.
Men aja ska göra mig i ordning nu

Ciaoo <3









Karolina Persson

Måndag den 24/8 09

Hej <3

I da har jag varit i skolan, dagen var väll helt ok. Jag hade engelska, SO och idrott, så de va väll helt ok..
I morn går vi ända till 14.55, åhh.. SUCK !! Så jävla jobbit !! Aja tror jag ska ta en promenad med Ella nu elr nått. Jag ska ju på valpkurs i kväll elr det är typ gemomgång elr nått Aja.. Ciaoo <3

Bjuder på en bild som jag tog när jag var på min kusins dopp för typ 1 och 1 halft år sen..












Karolina Persson

God natt <3

Hej <3

Som rubriken tyder, så säger jag god natt <3
För nu tror jag att jag ska gå och lägga mig, så god natt & Ciaoo <3
Juste jag har uppdaterat hemsidan också, kika in vettja :)









Karolina Persson

Ny kamera :) <3

Hej allesammans <3

I dag har jag varit på net on net och köpt en ny kamera :) Eftersom min andra har gått sönder..
Jag är iafl nöjd med den, korten blir jätte bra :) Den har 10, 2 mx villket är väldigt bra eftersom korten blir jätte fina med bra upplösning :) min förra hade bara 5, 0 mx och den hade inte alls lika bra upplösning. Så jag är altså nöjd :)
Nu är den här helgen också slut, gud varför ska helgerna gå så himmla fort.. !!?? Och den här veckan blir det vanliga tider, dvs typ 3 varena jävla da !! Fast på måndan kmr vi sluta 13.00 eftersom vi inte har fått vårat schema en men vi kmr få det på månda. Men sen så slutar vi ju 13.00 på fredan också men det är enligt schemat, det var den enda dan som var bra. Menmen det är inte något som går att göra nånting åt, tyvärr. Men i morn börjar iafl valpkursen och det ser jag fram i mot ;) Det ska bli superkul :) Men nu ska jag ta och städa mitt rum, det behövs !! Haha, men bjuder iafl på några bilder :) Jag kan ju säga att dom är tagna med min gammla kamera. A ja här kommer dom iafl:









Sötnöten <3

Jag tog också några bilder på när vi tränade i går. Jag byggde upp en liten
agility banan, jag orkade inte släpa med mig alla hinder så det fick bli
tunneln och koner. Och så utställnings tränade vi ju lite också, och det gick
ganska bra. Så här kommer dom bilderna:







Nu väntar stdning, BLÄÄ !! :P A ja..

Ciaoo <3









Karolina Persson


Förlåt, förlåt, förlåt..

Hej allihoppa <3

Som rubriken tyder, förlåt så jätte mkt att det inte blivit något inlägg i dag förnst nu.. men på förmiddan åkte jag till sea hund och katt och köpte 2 utställnings koppel ( ett biget ( stavning.. ? ) och ett vit ), hundgodis, 6 st koner och ett halsban och sen så åkte vi till rusta och köpte en jätte stor bädd åt Ella och sen efter det så åkte vi till ett ställe som heter typ American elr nått. A ja skitsamma men iafl så åt vi där jag åt nån slags biff men pomfrit. Och sen åkte vi hem och när jag kom hem så gick jag ner till ängarna vid planen där dom har hundkurser och tränade lite med Ella, hon gör stora framsteg :) <3 Och jag tog också lite kort men sen när jag hade tagit några kort så hände det nått, jag vet inte vad men allt blev bara grönt hela tiden..Så jag gick hem och pappa försökte fixa det där, men det gick inte :( Så i morn så ska jag till net on net och köpa en ny kamera. Jag skulle igentligen köpa en kamera som jag har tittat på jätte länge som är typ rosa, men en exakt lika dan sån fick Hanna i födelsedags pressent. Och jag är inte en sån som härmar folk medvetet så därför får det bli en annan kamera som jag har tittat ut :) Så i morn blir det nog lite bilder, så håll ut tills dess <3 Harre bra <3


Ciaoo <3









Karolina Persson

Hemma från Hanna <3

Hej <3

Nu är jag hemma från Hannna, gud villken kväll vi har haft tjejer !! :)
Det var jag, Sofia, Miranda, Emma, Ebba och så klart Hanna :)
Vi hade skit kul med väldigt, väldigt, väldigt, väldigt mycket skratt och flabb..!!
Man kunde minst tro att vi var fulla så som vi betede oss på Hannas studsmatta.. alla hoppade på varandra och till slut låg alla på studsmattan på varandra och ingen kunde typ ta sig upp.. För varje gång vi försökte så bröt vi ut i en hysterisk skrattatak !! :) Haha men till slut kom vi väll upp och sen hände samma sak igen.. Haha.. Synd att jag inte hade kameran med mig.. :( Men Hanna hade sin nya kamera med sig så vi fotade en massa, vi får väll se om hon lägger upp dom på vår gemensamma blogg. Men det var värkligen en superrolig kväll tjejer !! <3 :) Och nu är jag skit TRÖTT !! menmen nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men vi får se. Harre bra, jag skriver nog ett litet inlägg sen <3


Ciaoo <3









Karolina Persson

SUCK.. Jag vill inte !!

Hej allihoppa <3

I dag har jag varit i skolan ( TRÅKIT ) vi hade idrott, engelska och så skrev vi nån bärettelse om sommarlover, skit tråkit !!
Och nu har jag typ ångest, vi har fått våra sluttider asså villka tider vi slutar varje dag.. Och det är inte tidigt om ni tror det, vi slutar skit sent varenda jävla dag förutom på fredan.. ( gråter, okej inte men nästan ) Här kommer dom iafl: 35

Måndag: 8.10 - 14.55

Tisdagar: 8.10 - 14.45

Onsdagar: 8.10 - 14.20

Torsdagar: 8.10 - 15.10

Fredagar: 8.10 - 13.00




SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK !!!!!

Den ända dan som är skaplig är väll fredan.. dom andra är för jävliga !! Det skulle inte förvåna mig ett dug om jag svimmar ett par gånger under det här skoåret.. Jag vet fan inte om jag kommer klara av så långa dagar.. Och med en massa läxor och sånt också.. Kunde vi inte åtminstonde få en sovmorgon.. ?? Näe 8.10 varenda jävla dag !! Tänk på torsdan går vi i skolan i 7 timmar !! Tänk 7 lååååångaaa timmar !! Lite avrundat går vi i skolan 31 timmar och 35 minuter i veckan !! SUCK.. !!
A ja, ska ju till Hanna om en stund så jag måste göra mig i ordning.


Ciaoo & Pöss <3









Karolina Persson


...

Hej <3

Just nu sitter jag och kollar på tv, på du är vad du äter :P
Elr just nu är det reklam, så jag passade på att skriva ett inlägg :)
I morn ska jag som sakt till Hanna elr vi ska till hennes landställe och åka ut med hennes båt till en Ö :)
A ja jag skriver ett inlägg sen :)









Karolina Persson

Skoldag 2..

Hej <3

I dag var det den andra dagen på den nya terminen.. suck..
A ja skit samma.. Som sakt, utställningen i Tierp, man kan ju inte derekt säga att mamma och pappa har gått med på den än.. men jag ska forsätta sjata :) Dom tkr typ att det är för långt att åka bara över dan.. Suck !! Men jag får SJATA, SJATA, SJATA !!
För jag vill värkligen ditt <3 Det skulle vara superkul :) <3 A ja jag ska typ ut och ta lite kort nu :) Hörs sen <3



C i a o <3









Karolina Persson

Bilder på Ella <3

Hejsan <3

Här kommer bilderna som jag lovade i förra inlägget <3 Asså hon blev så jäkla söt, hon är sötare en vad hos ser ut på bilden <3
Och sen är det faktist så att hon ska se ut så, rasen jack russell terrier ska inte vara långhårig som Ella var.
Visst hon var söt med det också :) Men om jag ska hålla på att ställa ut henne så kan hon inte se ut som hon gjorde. Och desutom så finns det risk för att hon får ögoninflamtion om det långa håret i anskitet växer in mot ögonen, och det hade det redan gjort.. så jag är glad att jag har fått bort det :) Tack, tack, tack Leena för hjälpen :) Man lär sig alltid något nytt :)


Innan trimmningen:



Här hade hon hår typ över allt, även vid ögonen !!




Efter trimmingen:








En helt ny hund ? Naaw, iafl nytt utsende <3 Haha <3


Jag ska ta fler lite bättre bilder i morn, om jag hinner.. elr jag måste hinna !! Gud det känns som jag har fullt upp hela jävla tiden, då menar jag inte med hunden utan allt annat. I morn måste jag dessutom köpa pressent till Hanna.. jag måste först fråga vad hon önskar sig.. Och sen på måndag så börjar allvaret på riktigt - skolan !! FAAAN jag vill INTE !! Jag vill bara komma bort, bort, bort !! Och det ska jag se till att göra. Jag ska sjata på mamma och pappa att vi ska åka på hund utställning i Tierp på söndag !! Och annars tänker jag ta mig ditt på nått annat sätt !! Jag ska ditt !! Det skulle vara så jävla skönt att komma i väg någon stans, där det dessutom är människor med samma intresse som jag, nämligen HUNDAR <3  Åhh vad det skulle vara skööönt.. Jag ska ditt, jag ska ditt, jag ska ditt !! På nått jävla sätt !! Villket som hälst, MEN JAG SKA DITT !! Tro inte att jag är sjuk elr nått.. men jag vill bara bort från visättra, bort från Huddinge ja allt !! Och Tierp liger typ 20 mil här i från :) I så fall så åker vi tidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällen eftersom det är skola sen på månad.. dramat.. !! SUCK !! Jag längtar redan till nästa sommarlov och jag har bara gått i skolan en enda dag !! Fatta jag vill inte !! Jag vill bli vuxen och få bästema själv över mitt eget liv. Men det är ju tyvärr ett par år ditt.. Jag undrar hur jag ska orka hålla motivationen ända tills dess.. ??? A ja nu ska jag nog gå och lägga mig elr nått klockan är ju snart 12.. Tack en en gång för hjälpen Leena :) Tack, tack :)


Ciaoo <3









Karolina Persson

Har varit hos Leena :)

Hej allihoppa <3

I dag var första dan i skolan.. BLÄÄÄ !! Det ända bra var att vi fick glass, haha !!
A ja skit samma, sen åkte jag hem och hämtade Ella elr jag kastade först i mig en macka och sen åkte vi :)
Sen när vi kom fram så fikade vi lite och pratade och Leena gosade lite med Ella bebben <3 :)
Och så fick jag träffa lilla söta Malte, en 12 veckors valp som ska ut på foder. Han var super söööt <3 Gubben <3
Fast han trode visst att han var äldre en Ella för han morade och skällde som om han försökte fostra henne, haha <3 Och snäll som hon är så läger hon sig ner på rygg och bara ligger där, lilla gumman <3 Gud var dom var söta <3
Och sen så skulle ju Leena hjälpa mig att trimma henne, och det var ju lättare sakt en gjort.. hon satt inte still, och hon pep, och gnällde och aa.. men vi fick hjälpas åt och en höll henne och den andra trimmade. Men Leena vet ju hur hon ska göra men det är inte så enkelt när hon inte sitter still för 5 öre.. men efter en stund så var vi klara och min lilla bebbe blev jätte söööt <3<3<3
Hon fick mycket smalare ansikte nu och den bruna förgen som hon faktis har framträder mkt mer <3 :) Gulle plutten <3
A ja jag lägger ut en bild senare i kväll och skriver mer då <3


C i a o <3









Karolina Persson

God morgon - dags för skola !! :(

Hej alla <3

Nu har jag precis varit på en promenad med Ella '' stolt '' '' stolt '' '' stolt '' så här tidigt på morgonen, klockan är bara halv 8.
Gud jag vill gå och sova igen !! Jag har bara sovit 4 timmar i natt eftersom lilla Ella har hållt mig vaken genom att pipa..
A ja jag ska kanske gå och lägga mig lite tidigare en 1 på natten i dag.. Hur som helst så ska jag ju till Leena ( Ellas uppfödare ) efter skolan elr först ska jag hem och hämta min lilla bebe <3 Men jag vet inte om jag hinner slänga in nått inlägg, vi får se men annars bloggar jag så klart i kväll när jag kommer hem :) <3 A ja hur som helst så börjar jag 9.00 i dag och slutar 12.00 i dag. Och efter det så åker jag hem och hämtar Ella och sen ska jag vara hos Leena kl 14.00 :)
Nej, nu måste jag ta och göra mig färdig, ha det bra i dag alla <3




C i a o <3









Karolina Persson

Heej !!

Hej <3

Nu är jag hemma. Vi var på sea och sen var vi på ett ställe som heter Ivan' s och åt :D Jag åt kyckling pasta, det var super gott :) Nej nu ska jag inte sitta nå mer framför datorn, jag tänkte ta en promenad med Ella :) <3 Jag skriver mer sen.

C i a o <3









Karolina Persson

...

Hej <3

I dag ska ja till kungens kurva jag ska gå på sea hund och katt.
Och tänk i morn börjar skolan.. jag vill INTE !! men tänk dom stackarna som började i dag elr i går.
A ja ska gå nu, ciaoo <3









Karolina Persson

God natt <3

Hej <3

Ja rubriken säger väll det mesta, jag säger G o d   n a t t   <3









Karolina Persson

God kväll

Hej alla <3

Tänk det är bara 2 dagar kvar till skolan börjar, SKIT !! Jag vill INTE !!
Tänk i morgon så är det bara en enda jävla dag kvar !! piss !!
Men jag har iafl en annan bra nyhet :D  Jag och Ella ska gå grundlydnadskurs och ev nybörjar agilitykurs :D:D:D <3
Så vi kommer att gå 3 olika kurser i höst, det är ju valpkurs också :D
Det är något jag ser fram i mot, att gå alla dom här kurserna :)
Sen ser jag ju så klart i fram i mot utställningen också !! Nervös..? Svar: JAAAAAAA!! Som fan !! Men jag är så jävla taggad också :D Det ska bli så himmla jävla kul :) <3 Jag längtar faktist <3<3<3 :D
Men hur kan sommarlovet ha gått så jävla fort.. ? Jag fattar inte det !! Det känns som det bara har svichat ( stavning..? ) i väg.. !! Tänk på torsdag är Ella 4 månader !! Då har hon varit hos oss i 2 månader !! Fan vad tiden har gått fort, alledes för fort..!!
Men så jävla kul vi har haft <3 :D Ella är det bästa i mitt liv <3<3<3 Jag ångrar ALDRIG att jag köpte henne <3 inte ens när hon är busig och sätter i sina sylvassa tänder i mina armar så man börjar blöda.. <3 Jag ÄLSKAR henne mer en nått annat på jorden <3 Och målet är att jag när jag är 15 ska ha två  hundar till. En jack russell terrier till och en schäfer <3  Jag älskar schäfrar <3 Och jack russell är som en schäfer i litet format <3 Och jag älskar dej Varja.. <3 :' (  Jack russell och schäfer, det är dom absolut bästa raserna ( enligt mig ) <3


Kraaamar <3









Karolina Persson

Hemma nu

Hej allesammans <3

Nu är jag hemma igen efter promenaden med Ella och Evelina och hennes hundar, Mimmi och Molly :)









Karolina Persson

Snabbt inlägg

Hej alla <3

Jag skriver ett snabbt litet inlägg innan jag ska i väg till Evelina.
Vi ska på promenad med hundarna :D Hennes hundar Mimmi och Molly och så min lilla Ella <3<3<3
A ja måste kila nu..

C i a o <3









Karolina Persson

Hejj

Hej allihoppa <3


Jag skulle ju igetligen åkt till Leena ( Ellas uppfödare ) i dag, men hon fick problem med ryggen så jag ska ditt på onsdag klockan 14.00 :D Förlåt att jag inte bloggade i går kväll, men jag höll på att uppdatera hemsidan och sen så glömde jag det.. elr rättare sakt jag orkade inte så jag bryde mig inte om att skriva något inlägg.. sorry.. men det blir en massa inlägg i dag iafl men kika gärna in på hemsidan: http://ellashemsida.webs.com jag har laddat upp bilder i fliken '' matte, karolina '' och '' Ella '' :D
Har inte så mkt mer att skriva.. jag tror att jag ska gå ut på en promenad med Ella snart, så fort hon vaknar.. Sömntuta !! <3<3<3
A ja    C i a o <3









Karolina Persson

utställningsklasser

Jag skriver in utställningsklasserna här. Jag och Ella ska gå klass 2 tikar. Dom första 3 klasserna är valpklasser. Valpklass 1 hanar, valpklass 2 tikar och valpklass 3 best in show valp.




Valpar 4-6 månader
Klass 1 Hanar
Klass 2 Tikar
Klass 3 Best in Show valp

Unghund 6-12 månader
Klass 4 Hanar, under 12,5"
Klass 5 Hanar, över 12,5"
Klass 6 Tikar, under 12,5"
Klass 7 Tikar, över 12,5"


Öppen klass 12 månader och äldre
Klass 8 Hanar, släthåriga under 12,5"
Klass 9 Hanar, broken eller strävhåriga under 12,5"
Klass10 Hanar, släthåriga över 12,5"
Klass 11 Hanar, broken eller strävhåriga över  12,5"
Klass 12 Tikar, släthåriga under 12,5"
Klass 13 Tikar, broken eller strävhåriga under 12,5"
Klass 14 Tikar, släthåriga över 12,5"
Klass 15 Tikar, broken eller strävhåriga över 12,5"
Klass 16 Best in Show unghund
Klass 17 Bästa hund över 12,5
Klass 18 Bästa hund under 12,5
Klass 19 Best in Show


Seniorklass, för hundar över 7 år
Klass 20 Seniorklass För hundar som är äldre än 7 år. 


Working class
Klass 21 Working Class För hundar som har godkänt grytanlagsprov


Tracking class
Klass 22 Tracking Class
För hundar med minst 1:a pris i öppen klass, viltspårsprov.


Avelsklass
Klass 23 Avelsklass För hane eller tik med minst tre avkommor, dock max fem, som deltagit under dagen.


Uppfödarklass
Klass 24 Uppfödarklass
För uppfödare med minst fyra, dock max sex, uppfödda hundar som deltagit under dagen.


Pet Class
Klass 25 Pet Class Bedöms efter andra egenskaper än rasstandard.  


Parklass  
Klass 26 Parklass
Bedömning av två hundar som är mycket lika varandra.  


Consulations class
Klass 27 Consolationsclass
För alla hundar som inte fått någon rosett under dagen.


Barn med hund, 5-10 år
För barn från det år man fyller fem år och själv klarar att föra sin hund i ringen, till och med det år man fyller 10 år.


Junior handling, 11-15 år
För ungdomar från det år man fyller 11 år till det år man fyller 15 år. Domaren tittar på hanteringen av hunden.
Klasserna "Barn med hund" och "Juniorhandling" startar alltid direkt efter lunchuppehållet.










Karolina Persson


Heeii <3

Heej allihoppa <3

I dag har jag inte planerat så mke vad jag ska göra..
Ska ringa Astrid och fråga om vi kan gå ut med hundarna.
Sen vet jag inte.
I morn ska jag iafl som sakt till Leena ( Ellas uppfödare ) hon ska hjälpa mig att rycka Ella i ansiktet ( asså jag måste ju det eftersom det är utställning snart ) så jag ska vara där klockan 10.30. Måste gå upp ganska tidigt men det gör inget för jag ska ju göra nått roligt, haha det är väll bäst jag vänjer mig.. skolan börjar ju snart.. !!! :' ( :( jag vill inteeeeeeeeeeee !! Plz kan vi inte ha 3 månaders sommarlov till !! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill INTE !!!!! A ja ska ringa Astrid nu så ciaoo <3









Karolina Persson

Hemma igen.

Hej alla <3

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och ätit.
Viu träffade min morbror och hans fru och deras två barn, Leo ( 5 år ) och Rasmus ( fyller 2 i dec ) och min morfar där.
Så vi satt med dom och åt det var jätte trvligt och sen åkte vi hem. Och nu är vi alltså hemma igen.
Har nte mke mer att skriva så ciaoo <3









Karolina Persson

Duktiga, duktiga Ella <3

Hej allesammans <3

Nu har jag och Ella tränat agility, slalom.
Hon är superduktig <3 Det börjar faktist gå ganska bra <3 :D
Bilder på kombintatiornerna kommer i kväll.
D u k t i g a   E l l a   <3
Jag ska i väg och äta på ett ny öppnat ställe sen.
Det ska bli kul :D
A ja ska dra nu, byee <3









Karolina Persson

Hej <3

Hej alla <3

I dag har jag väll inte planerat så mke vad jag ska göra..
Vid 2 tiden ska jag och Ella på promenad med Astrid och Trixi :D
Sen blir det lite agility träning också.. :D <3
Jag önskar att jag kunde träna agility hela tiden för det är så jävla kul.
Längtar som fan tills jag får gå agility kursen :D <3 Men jag får vänta tills Ella blivit 1 år.
Så om dom inte har några kurser på hhu efter april såbrukar det finnas vissa klubbar som har kurser på sommaren och då ska jag gå en sån kurs.. läääängtaar <3<3<3
Men först blir det valp och lydnads kurs. Det ska bli kul det också.
Sen till nästa höst ska jag även gå freestyle kurs med henne :D Men även där så måste hon vara 1 år.
Men tills des så får vi träna ensamma och det går ju faktist också bra för jag har ju typ alla hinder förutom vippbrädan och ett  annat hinder som ser utt som ett A utan sträcket i mellan och där ska hunden gå upp på ena sidan och ner på andra.
Menmen nu har jag faktust en annan sak att se fram emot..:D Nämligen utställningen i Haninge den 5:e september !! :D <3
Är som sakt sjukt närvös och sjukt taggad !! :D Ska bli jätte skoj. Det blir en heldag asså valpklassen är på morgonen typ halv 10 och sen är det en massa andra klasser också med tikar Ö 12,5 och U 12,5 asså över och under asså mankhöjden sen är det samma sak med hanar och sen är det avelsklass och unghundklass ooch aa allt möjligt :D Så det blir jätte kul.
Menmen ska ut och träna agility med Ella nu.

Bjuder iafl på en liten bild som jag tog i går.
Hoppas ni gillar den..





C i a o <3









Karolina Persson

Bilder på söta Ella <3





Här kommer lite bilder på söta Ella <3
Jag försöker ladda upp filmklipp men det går inte.. :(
Menmen ska sova nu så god natt.


Ciaoo <3









Karolina Persson

regn och åska = Ingen freestyle träning.

Hej <3

Det blev ingen freestyle tränning för det började att regna och åska.. :(
Jag får ta det i morn i stället.
Menmen har nte så mke mer att skriva..


C I A O <3









Karolina Persson

Freestyle <3

Hej <3

Nu ska jag gå ut och träna freestyle med Ella :D
Ska bli jätte kul.


C i a o o o <3









Karolina Persson

Några bilder

Här kommer några bilder.






Min lilla katt Izzy <3



Min andra katt Sotis <3



Min lilla bebe Ella <3



Igen <3<3<3



Ett moln..




Hoppas ni gillar bilderna, jag gör iafl det.









Karolina Persson

Hej

Hej alla <3

I dag har jag som sakt varit i Haninge. Mamma och pappa var på Ö&B och jag och Ella gick in på grizzly ( inte grizly som jag skrv i förra inlägget ) och sen gick jag på cubus och köpte ett par tagihta jeans.
Här kommer bilder på sakerna jag köpte.






Ellas bilsele.



Mina tagihta jeans.



Ellas nya halsband.









Jag vet att bilderna inte är dom bästa, men dom får duga en då. Jag ska även ta en bild när jag har jeansen på mig.









Karolina Persson

Till haninge

Hej allesammans <3


Nu ska jag åka i väg till haninge.
Mamma och pappa ska gå på Ö&B och handla baterier till mig.
Och så ska jag gå på grizly ( en stor djur afär ) och kolla efter ett ett till nytt halsband till Ella.
Om det igentligen behövs vet jag inte.. hon har liksom redan 11 stycken mendet är kul att kunna variera lite, haha.
Och sen så ska jag kanske gå in på cubus och köpa ett par jeans.
Men ska dra nu, mamma och pappa väntar.


Ciaoo <3









Karolina Persson

En låt

Här kommer en låt som jag älskar och tycker är bra
i både bra och dåliga sammanhang..



Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen.

Du är som sjärnorna, som vindarna, som vågorna,

som fåglarna, som blommorna på marken.

Du är min ledsjärna och vän, du är min tro, mitt hopp, min kärlek.

Du är mitt blod och mina lungor, mina ögon, mina skuldror, mina

händer och mitt hjärta.

Friheten är ditt vackra namn, vänskapen är din stolta moder,

rättvisan är din broder, freden är din syster, kampen är din

fader framtiden ditt ansvar
.

Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen.

Du är som sjärnorna, som vindarna, som vågorna,

som fåglarna, som blommorna på marken.









Karolina Persson


...

Hej allesammans <3


Har igentligen nte så mke att skriva om..
men jag kände att jag kunde skriva ett inlägg ändå.
Jag har liksom blivit lite beroende elr vad man ska säga, men jag tycker faktist att det är kul att blogga :D
Och det blir roligare destomer man skriver.
Menmen har nte så mke mer att säga.


Byee










Karolina Persson

Glass från glassbilen

Hej alla <3

Jag ska gå och handla glass från glassbilen nu.


C i a o <3










Karolina Persson

Agility med Ella, Astrid & Trixi <3

Hej allesammans <3


I dag har jag och Ella varit men Astrid och hennes hund Trixi och tränat agility :D
Evelina och Nirra var också med. Men jag glömde kameran så det blev inga bilder, sorry..
Men vi gjorde iafl lite olika kombinatiorner och tränade lite freestyle trix också :D




Ciaooo <3









Karolina Persson

Söta bilder på lilla Ella.. <3

Här kommer lite söta bilder på Ella <3












Hon är bara för söööt.. <3 En sak är iafl säker, det här har iafl varit den bästa sommaren i mitt liv <3









Karolina Persson

Agility träning

Hej allesammans <3


Håller på att rita upp lite olika kombinationer som jag ska pröva i morn.
Är så jävla träningssugen !!
Jag kan kanske ta med mig kameran och stativet och fota och filma lite.
Eller iafl fota det brukar inte funka när jag ska ladda upp filmklipp på bloggen.. tyvärr :(
Iafl nu är det bara en vecka kvar till skolan börjar, piss !! jag vill ha ännu längre sommar lov !!
Menmen finns inte så mycket att göra åt det.. tyvärr..
Hur som helst så ska jag till Leena ( Ellas uppfödare ) på måndag :D Hon ska hjälpa mig att rycka/trimma henne i ansiktet, tacktack :) A ja ska träna på i morn :) Harre bra !!



Bjuder på en bild




Ella tror att hon ska bada.. <3









Karolina Persson

Heeii <3

Hej allesammans <3


Vad gör ni i kväll då ?

Hade tråkit så jag skrv ett litet inlägg.




Kram









karolina Persson

Fotboll: Sverige - Finland

Hej <3


Just nu kollar jag på fotboll det är sveige - finland.
Så i kväll blir det myss framför tv:n men vovven :D




C i a o <3









Karolina Persson

Hej <3

Hel allesammans <3


I dag har jag varit och tittat på husvagnar.. höh :P
Sen när jag kom hem så gick jag och en kompis ( Astrid ) promenad med hundarna, Ella och hennes hund Trixi.
Vi tränade även agility med dom men ärligt talat det bästa av allt, Ella kan vara lös nu !! :D Hon har varit det typ hela dan !! :D ( Happy !! ). menmen har inte så mke mer att skriva om.. skriver hur som helst lite senare.



Bjuder på några gammla bilder.






Min lilla Zorro.. <3 Den 20:e augusti har du varit borta i ett år.. :'(    Hoppas du har det bra vart du än är.. <3









Karolina Persson


Taggad !! :D

Hej allesammans <3


Jag är så jävla taggade in för utställningen nu !! :D Självklart är jag lite närvös men mest taggad !!
Jag skiter i hur det går om vi kommer etta elr sisst, det spelar ingen roll. Det ända vi ska göra är att göra vårt absolut bästa !!
Jag vill bara träna, träna, träna och träna !! Inget annat !! Så jäkla taggad !! Ska gå ner till träningsplanen i övermorn och träna :D
Så jävla taggad, det ända jag vill är att träna hund !! träna, träna, träna !! Och det är precis vad jag ska göra !! :D









Vi satsar mot högre hinder, d.v.s agilitybanan !! :D <3









Karolina Persson

...

Hej alla <3


Just nu gör jag  nte så mke..
Jag har varit med Hanna och Miranda i dag.. hemma hos Hanna.
Vi gjorde nte så mke.. åt pannakakor, gick ut med Ella typ.
A ja skriver ett inlägg sen..









Livet är inte alltid som man tänkt sig..









Karolina Persson

Ska till Hanna om en stund <3

Hej alla <3


Just nu gör jag nte så mke..
Jag ska till Hanna om en stund, typ om en timme :D <3
Saknaaar deej <3<3<3
Pappa ska sjutsa mej ditt.
Men a ja, har nte så mke och skriva om..
Jag bloggar sen igen när jag kmr hem.


C i a o <3









Karolina Persson

Länken till min gästbok

Här är länken till min gästbok som den fick heta.


http://www.olzzon.com/g/g.php?a=s&i=g21-06491-a0

länken finns också i länkar där den heter '' Min Gästbok '' där är det bara och klicka så kommer du till den :D









Karolina Persson

<3

Hej allesammans <3


Har nu fixat en fin gästbok till bloggen :D '' stolt ''
Jag ska göra en länk till den som jag ska skriva in bland länkarna :)
Den kommer heta '' Gästbok '' otippat ? höh nej inte derekt haha !!
Pleace skriv ett inlägg i den så blir jag glaaad !!
Menmen ska lägga mig nu, men bjuder på en liten bild :D




<--- Jag <3


P.s är hemma nu :D









Karolina Persson

Rökning dödar, börja ALDRIG röka !!

Rökning dödar, börja ALDRIG röka !!







Kasta i stället i väg ciggaret paketen !!


( lånade ciggaret paketet av mamma ) och tog en bild. Bilden blev faktist bra, jag önskar att jag fick göra så på riktigt..









Karolina Persson


♥ Ella ♥

Hej allesammans <3


Förlåt att inte bilderna på Ella som jag lovade skulle komma i går kväll kom.
Men mitt trådlösa internätt är så jäkla segt på landet och det skulle typ ta 2 timmar att ladda upp bilderna men här hemma är det inte segt men här behöver jag det inte ens, för här har jag internätt ändå ;D
Men hur som helst, här kommer bilderna :D <3





















Karolina Persson

Bilder på Ella <3

Hej alla <3

Det kommer bilder på Ella om en stund :D
Så håll utkik under kvällen.


Love yeeh och C i a o.. <3









Karolina Persson

Badat :D

Hej allesammans <3


I dag har jag varit nte gjort så jätte mkt.
På morgonen skulle vi ju igentligen åkt och badat med det blev nte så, för då kom det hitt några släcktingar och fikade.
Men sen efter det så åkte vi och badade, Ella är bara för söt.. <3 Hon simmar, gullepluten <3
Sen åkte vi hem och jag duchade och sen åt vi lite. Och nu sitter jag här och bloggar lite :D

Bjuder på ett par bilder :D




<--- Jag i vattnet
<--- Jag simmar i vattnet..
<--- Jag flyter på rygg i vattnet
<--- Det fina vattnet..
<--- Vattnet..
<--- Boll i lyften :D









Karolina Persson

Nervös !!

Hej alla <3


Jag sitter just nu och kollar på utställningskoppel, och har precis bästemt mig villekt jag ska ha.
Jag är supernärvös inför utställningen den 5:e september, men det ska nog gå bra elr det ska gå bra !!
Jag är taggad men ändå närvös. Men det ska gå bra !! det har jag bästemt !!




Det här utställningskopplet ska jag ha :D





Har inte diktigt bästemt villken färg en, men jag tror att det blir vit elr svart.









Karolina Persson




Lite ändringar

Hej <3


Som ni kanske ser så har jag gjort lite ändringar här på bloggen med nya kategorier etc.. håller även på att fixa en gästbok :D
Men är inte helt färdig än, jag får göra klart i morgon i stället, för nu måste jag nog sova.. :P
Ska åka och bada i morgon efter frukosen, så vi får se om det blir något blogg inlägg innan, men annars blir det efteråt :D


G o d   n a t t   o c h   C i a o <3









Karolina Persson

Fina fotografier.. <3

Här kommer lite foton som jag tagit i dag.





















Saker i luften.. <3




Jag älskar värkligen att fotografera..<3<3<3
Har fortfarande inte bästemt mig om jag ska köpa den där digitalkameran, velar lite, men vi får se.




Ciao..<3









Karolina Persson


Agility är livet.. <3

Hej <3


I dag har jag och Ella tränat för fullt, båda vi tycker det är superkul !!
Jag tränade med lite olika kombinationer med slalom och hopphindret.
Jag tog bara 8 slalompinnar i dag när jag tränade i stället för 12, Ella behöver träna mkt på det och då är det bättre att inte ta så många åt gången. Hopphindret behöver vi igentligen inte träna på för Ella flyger över det, men båda vi tycker att det är superkul så vi kör med det ändå :D Tunneln och ringhindret använde jag inte i dag, jag tyckte att det var bättre att träna på slalomen, för det är det vi behöver träna på. Jag längtar värkligen jätte mkt tills vi får börja gå en massa kurser :) Men hon måste bli ett år först. Och så ska vi ju gå valpkurs och lydnads kurser först, hon är ju trots allt bara 14 veckor.. min lilla bebbe <3
Men vi tränar ändå, för vi tycker det är superkul !! och vi kör ju inga svåra hinder, hopphindret är nästan på marken ( 5 cm ovanför ) men Ella hoppar ändå typ 1 meter ovanför det.. vi tycker värkligen att det är superkul !! <3
We love agility.. <3




C i a o <3









Karolina Persson

Ny kamera ? - Elr inte ?

Hej alla <3

Jag sitter här och funderar på om jag ska köpa en ny digitalkamera.. ?
En som har flera megapixlar, och tar 3 bilder på en sekund.
Men jag vet inte riktigt den kostar typ 1500 ( ungefär, tror det var 1494 elr nått :P ) men vi får se hur jag gör, jsg måste ändå sammla lite i så fall.. höh.. :P Men men jag funderar på om jag ska bygga upp lite agility hinder och träna lite med beben.. ( ? ) tror det men hun måste vakna först. Bjuder på ett par bilder som jag tog i går.

Det är totalt FÖRBJUDET att kopiera bildena och det gäller alla bilder. Det finns undantags fall ( jag låter vissa ) men fråga först !!


























Här är alltså bilderna jag tog i går, jag bara älskar att fotografera :D Jag har föresten uppdaterat hemsida Med info om mig, info om Ella och vrf jag valde just rasen jack russell terrier. Om ni vill se, så gå in och kika vettja :D och släng gärna ett litet meddelande i gästboken så blir vi glada :D









Karolina Persson

...

Hej allesammans <3


I dag efter inlägget jag skrv förut åkte jag och badade och sen åkte jag till nora och åt nora glass och handlade.
Men när mamma och pappa gick in för att handla så fick jag värdens huvudvärk.. !! Det kändes värkligen som om huvet skulle spricka !! Innan mamma och pappa kom ut trodde jag ärligt talat att jag skulle svimma, jag fick sätta mig på en bänk och lägga huvudet i knät, för att jag inte skulle rammla. Och när mamma och pappa kom ut så sa jag det till mamma, hon trodde att det berode på att jag inte hade trukit på typ hela dan och det har varit 29 grader varmt !!
Så pappa gick in och köpte en liten festis till mig men när jag track den kände jag mig bara ännu sämmra.
Så jag gick in och köpte 2 stycken flaskor vatten, den ena med päronsmak och den andra med skogsbärssmak och drack dom men kände mig ändå inte bättre..
Och på vägen hem i bilen sommnade jag och sen när jag kom hem fick jag värktapleter av mamma och sen gick jag och la mig och sov i typ 20 minuter elr nått och sen gick jag upp och åt varma mackor, mums !! och efter allt det där så käner jag mig nu bättre nu elr jag har fakist nästan ingen huvudvärk alls. Bjuder på lite bilder <3
Hoppas att ni gillar dom.. <3








Ella min bebe.. <3







Resten av bilderna kommer i morn.. <3




C i a o.. <3









Karolina Persson

Fota <3

Nu ska jag ut och fota lite och ta en promenad med Ella.
Jag kanske ska till nora och äta nora glass sen men vi får se.
Blir nog lite bilder sen.


C i a o ! ! <3









Karolina Persson

RSS 2.0